Alpha Bank lanseaza Alpha Open, credit de nevoi personale reincarcabil

Data publicarii: 24-03-2007 | Finante-Banci

Alpha Bank Romania lanseaza Alpha Open, un produs cu dubla valenta - credit de nevoi personale dar si linie de credit prin intermediul optiunilor de reincarcare, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Garantia necesara si suficienta pentru acordarea acestui credit este ipoteca pe un imobil. "Lansarea noului credit de nevoi personale Alpha Open cu optiuni de reincarcare se inscrie in linia strategiei inovatoare dezvoltate de Alpha Bank in ceea ce priveste produsele si serviciile oferite clientilor.

Cu Alpha Open clientul beneficiaza de suma de bani solicitata si, pe masura ce ramburseaza ratele la credit, poate imprumuta ori de cate ori are nevoie, fara a i se mai solicita completarea dosarului standard pentru acordarea unui credit. De asemenea, produsul Alpha Open are costuri semnificativ reduse in cazul noilor sume imprumutate, deoarece comisionul de administrare este cu 50% mai mic, iar cel pentru analiza dosarului este complet eliminat", precizeaza Presedintele Executiv al Alpha Bank Romania, Sergiu Bogdan Oprescu.

In comunicat se mai arata ca Alpha Open este insotit si de un pachet de beneficii suplimentare: AlphaCard Visa Credit oferit fara taxa de emitere si taxa de administrare in primul an, asigurare de viata fara costuri suplimentare si acces la Alpha Click, serviciul de Internet Banking, fara abonament si fara taxa de conectare.

Imprumutul este disponibil in RON sau EUR, iar perioada de rambursare variaza in functie de suma contractata. Astfel, pentru creditele cu valoare cuprinsa intre 5.001 si 10.000 EUR (sau echivalent RON) perioada maxima de rambursare este de pana la 10 ani, iar pentru creditele intre 10.001 si 150.000 EUR (sau echivalent RON) rambursarea se poate efectua pana la 25 ani.

Exista doar doua conditii pentru utilizarea optiunii de reincarcare: suma minima reincarcata sa fie de 1.000 EUR (sau echivalent RON), iar soldul creditului impreuna cu suma reincarcata sa nu depaseasca valoarea creditului initial. Pentru a imprumuta noi sume de bani, clientii au la dispozitie urmatoarele optiuni: mentinerea aceleiasi rate lunare si prelungirea perioadei de rambursare sau modificarea ratei lunare si mentinerea, reducerea ori prelungirea perioadei de rambursare.

Banca accepta o mare varietate de venituri legale pentru rambursarea creditelor, cum sunt cele provenite din salarii, pensii, chirii, profesiuni liberale, drepturi de autor, dividende, diurne.

Pentru achitarea ratei lunare nu mai este nevoie de deplasare la banca, plata putand fi efectuata prin Alpha Click, serviciul de Internet Banking al bancii.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: