Cartele telefonice Romtelecom la 50 de ani de Uniune Europeana

Data publicarii: 24-03-2007 | IT&C

Romtelecom lanseaza o serie de cartele telefonice cu ocazia celor 50 de ani de existenta a Uniunii Europene, precum si cu ocazia aderarii Romaniei la Uniune, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Pentru aceste cartele a fost folosit ca element grafic steagul Uniunii Europene, suprapus peste harta Europei, iar in mijloc, in mod sugestiv, este specificat "2007", anul in care Romania a aderat la UE si care coincide cu aniversarea a 50 de ani de la semnarea tratatului de infiintare a acesteia.

Pe reversul cartelelor sunt reprezentate steagurile tarilor membre, precum si anul aderarii fiecareia dintre acestea la Uniunea Europeana. Pana in prezent au fost emise cartele telefonice cu steagul Romaniei si steagurile celor 12 tari care au fondat Uniunea Europeana. In cursul acestui an, compania va emite cartele reprezentand si steagurile celorlalte 14 tari membre, pastrandu-se acelasi concept grafic.

Pentru fiecare dintre cele 13 modele de cartele emise pana in prezent, tirajul este de cate 50 000 bucati. Fiecare dintre acestea includ 100 000 de unitati, iar valoarea lor se ridica la 10 RON.

Cartelele telefonice reprezentand Romania si Uniunea Europeana vor putea fi achizitionate de clienti si colectionari dupa 25 martie 2007.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: