BankNews.ro te invita pe Blog.Banknews.ro

Data publicarii: 26-03-2007 | Media

Un jurnal al activitatii financiar-bancare? Un spatiu in care toate ideile si parerile tale pot fi publicate? Banci care te enerveaza? Produse sau reclame care te scot din sarite? Taxe pe care nu le mai suporti? Intrebari? De fapt, un spatiu in care dispare rigoarea jurnalistica a stirii si caracterul pur-informativ al acesteia, un spatiu unde nu exista cenzura. Toate acestea se regasesc pe One Business Blog, alias Blog.BankNews.ro. Te invitam pe blog pentru a ne impartasi opiniile tale despre tot ce "misca in tara asta", fie ca este vorba de afaceri, economie, finante-banci, imobiliare, turism, hr sau media.

"Dorim sa cream comunitatea BankNews.ro, locul unde putem impreuna sa criticam, sa laudam sau pur si simplu sa ne exprimam asupra oricarui lucru care ni se pare de interes pe piata de business", a declarat Andu Campu, Marketing & PR Manager al BankNews.ro.

Vrei sa iei atitudine? Iti poti crea un cont de utilizator. Doar asa poti scrie pe Blog. Noi te asteptam deja cu doua "povesti" despre Raiffeisen Online si serviciul de Internet Banking al BCR.

Intra pe Blog

Ana Maria Megan