Raiffeisen Bank Romania vrea sa deschida inca 100 unitati anul acesta

Data publicarii: 28-03-2007 | Finante-Banci

In 2006, Raiffeisen si-a extins reteaua cu 55 de noi unitati la un total de 265 de sucursale si agentii, iar in 2007 Raiffeisen va deschide inca 100 unitati, in ton cu extinderea retelei de vanzari a grupului in Europa Centrala si de Est. "Anul trecut am deschis 55 unitati dar personalul a ramas cam tot la 4.700 de salariati pentru ca ne-am concentrat anumite activitati, precum functia de creditare", a spus presedintele Raiffeisen Bank Romania, Steven van Groningen. Tot in 2006, banca a deschis doua unitati Casa Ta, specializate exclusiv pe creditele imobiliare, iar in acest an banca vrea sa ajunga la zece astfel de unitati, a spus, miercuri, presedintele Raiffeisen Bank Romania, Steven van Groningen.

In acest an, banca vrea sa ofere un serviciu nou de internet banking pentru firme. "Acesta serviciu se va axa mai mult pe intreprinderile mici si mijlocii (IMM) care nu au nevoie de o solutie foarte sofisticata de cash management", a explicat van Groningen. Raiffeisen Bank Romania a mai lansat anul trecut servicii de internet banking pentru populatie.

Presedintele bancii a mai spus ca analizeaza posibilitatea lansarii unor noi produse care sa ia in considerare noile eliminari de restrictii impuse pana de curand de banca centrala, dar a subliniat ca Raiffeisen Bank Romania nu va acorda niciodata tuturor clientilor credite fara avans, fara sa tina cont de veniturile acestora. "Vrem sa venim cu produse specifice  pentru cazuri specifice", a declarat van Groningen.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: