Zapp isi muta sediul in Bucuresti din cauza conditiilor de trafic

Data publicarii: 28-03-2007 | Imobiliare

Telemobil isi muta sediul central la Bucuresti, in complexul de birouri S Park, din cauza conditiilor de trafic dificile si pentru a fi mai aproape de partenerii de afaceri, a declarat directorul executiv Telemobil, Piermario Di Pietro.

Contractul de inchiriere a fost semnat pentru o durata de sapte ani. Mutarea Telemobil a fost planificata in doua etape. Intr-o prima faza, Telemobil si-a mutat departamentul Operatiuni, in Sema Park, urmand ca mutarea sediului central din S Park sa incheie acest proces de relocare din Balotesti in Bucuresti. Noul sediul Telemobil se va intinde pe o suprafata de 2.000 metri patrati in care pot incapea aproximativ 125 de persoane.

In sediul din S Park  se va muta doar personalul Telemobil din Balotesti apartinand departamentelor financiar, marketing, resurse umane, administrativ, corporate affairs, juridic, dezvoltare si vanzari. Centrala si echipa tehnica vor ramane in sediul din Balotesti. Angajatii Telemobil vor avea la dispozitie in interiorul complexului o cafeteria, servicii bancare precum si alte facilitati viitoare.

"Aceasta mutare subliniaza angajamentul nostru de a continua sa ne dezvoltam si este parte integranta a unui plan strategic de a oferi un serviciu de asistenta pentru clienti mai bun, de a intensifica profilul nostru comercial si de a creste prezenta Zapp in industria de telecomunicati", a adaugat Di Pietro.

Telemobil are peste 750 de angajati, mai mult de 75% dintre ei fiind localizati in cele doua sedii din Bucuresti si Ilfov, respectiv Sema Park si Balotesti.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: