Basescu, Algocalmin si Arctic - marci autohtone premiate de romani

Data publicarii: 30-03-2007 | Media

Acestea sunt doar cateva dintre brandurile, speciale prin faptul ca sunt specific autohtone, care au fost desemnate ca fiind cele mai de incredere marci de catre romani, la categoriile personalitati politice, analgezice si electrocasnice. Prin organizarea, pentru prima oara in tara noastra, a studiului Trusted Brands Romania, Reader's Digest (trust media international, prezent pe piata romaneasca din noiembrie 2005), urmareste sa identifice acele marci in care romanii au cea mai mare incredere, prin evaluarea perceptiilor acestora asupra brandurilor nominalizate.

Avand ca scop o mai buna intelegere a motivelor pentru care consumatorii isi arata increderea intr-o anumita marca, in detrimentul alteia, aceasta analiza a pornit, conform directoarei Reader's Digest Romania, Arina Toparcean, de la ideea ca, in general, consumatorii "stabilesc un raport personal cu marca de produs". Astfel, contactul dintre consumator si produs se ridica mai presus de o simpla legatura functionala, bazata pe simple atribute utilitare, cu produsul sau serviciul respectiv.

Lupta Vodafone-Orange este stransa (si) la increderea consumatorilor

Marcile care au iesit castigatoare la celelalte 34 de categorii ale studiului Trusted Brands Romania sunt: BCR, Asirom, Vodafone si Orange, Mercedes, Visa, Eurovita, Nurofen, Avon, Nivea, Jacobs, Milka, Prigat, Coca-Cola, Danone, Nike, RDS, IBM, Nokia, Sony, Petrom, Head & Shoulders, Dove, Nestle, Untdelemn de la Bunica, Rama, Knorr, Borsec, Pedigree, Ariel, Metro, Atlassib, Europa FM, Jurnalul National, Pro TV, toate acestea fiind premiate in cadrul galei din 28 martie.

Integral in Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: