Targul de Cariere Bucuresti va avea loc la sfarsitul lunii aprilie

Data publicarii: 02-04-2007 | HR/Cariere

In mai putin de o luna, TCB - Targul de Cariere Bucuresti isi va deschide portile pentru vizitatori. Evenimentul va avea loc in perioada 27-28 aprilie 2007, in Piata Revolutiei din centrul Bucurestiului, iar o componenta puternica a acestuia se va adreseaza companiilor care urmaresc sa construiasca echipe dinamice de tineri profesionisti, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

"Targul de Cariere Bucuresti nu este un targ de joburi, ci este o experienta noua si un concept inovativ pe care il aducem in Romania. Cuvintele cheie vizeaza comunicarea, interactiunea si atingerea obiectivelor", a declarat Mihai Manole, Project Manager TCB. "Datorita suprafetei expozitionale de peste 1.700 mp vom avea peste 120 de companii participante - va pot spune ca deja sunt 70 de confirmari, urmand ca in zilele urmatoare sa incheiem lista de angajatori. Cu toate ca vom aduce un numar mare de expozanti, nu ne-am propus ca TCB sa fie cel mai mare eveniment de cariera - ne-am propus sa fie cel mai bun si de aceea ne pregatim sa facem fata unui flux mare de vizitatori" a mai declarat Manole.

Despre eveniment

TCB - Targul de Cariere Bucuresti este un eveniment de cariera construit pentru nevoile de resurse umane si de branding de angajator ale companiilor de pe piata locala. Evenimentul va avea loc in zilele de 27-28 Aprilie, aceasta fiind perioada optima de recrutare si de organizare a unei actiuni de amploare de tip "employer branding".

Vizitatorii evenimentului vor avea parte de o serie de experiente precum discutia cu un consilier personal sau participarea la un program de training-uri, workshop-uri si prezentari de companii.

Redactia BankNews.ro