Arhiva » August 2021 » 17 August 2021

Toate stirile publicate in data de 17 August 2021 | 2 de inregistrari

  • Opinie Deloitte: Dublarea competentelor de control in industria farmaceutica, in productia de petrol si de resurse minerale

    De curând, a intrat în vigoare legea 222/2021, o lege care oferă Agenției Naționale de Administrare Fiscală și Ministerului Finanțelor Publice noi competențe de control în ceea ce privește declararea și achitarea taxei clawback și a redevențelor petroliere și miniere. Astfel, autoritățile își propun intensificarea controalelor la contribuabilii care desfășoară operațiuni în domeniul farmaceutic sau în domeniile minier ori petrolier.

  • Sondaj Genesis Property: 8 angajati din 10 vor sa lucreze intr-un birou sanatos

    Potrivit unui sondaj inițiat de Genesis Property în rândul a peste 1200 de angajați din toată țara, standardele care certifică nivelul de reziliență al unei clădiri în fața unei pandemii sunt nu doar utile ci și necesare în contextul actual pentru nu mai puțin de 96% dintre respondenți. Astfel, certificarea unei clădiri față de riscurile aduse de pandemie a devenit unul dintre cele mai importante aspecte pentru majoritatea angajaților români. Mai mult, 85% dintre respondenți consideră ca fiind extrem de important să lucreze într-o clădire sănătoasă în viitor.