Arhiva » Ianuarie 2022 » 05 Ianuarie 2022

Toate stirile publicate in data de 05 Ianuarie 2022 | 2 de inregistrari

  • Raport PwC: S-a triplat valoarea investițiilor în tehnologii care reduc emisiile de carbon, dar cu impact încă destul de mic

    Fondurile de private equity și cele de capital de risc au investit în tehnologii și soluții pentru reducerea emisiilor de carbon în perioada octombrie 2020 - iulie 2021 cu 210% mami mult decât în perioada similară anterioară, nivelul total de investiții ajungând la 87,5 miliarde de dolari. Cifrele sunt furnizate în urma raportului PwC State of Climate Tech 2021, raport care notează de asemenea că mare parte din aceste investiții sunt orientate însă spre soluții care reprezintă doar 20% din potențialul de decarbonizare.

  • Studiu EY: Romanii nu au asteaptat campaniile de reduceri de sarbatori pentru a face cumparaturi

    Potrivit sondajului Future Consumer Index realizat de EY România la începutul ultimei luni a anului trecut, mai bine de o treime din respondenți și-au propus să aloce sume de cel puțin 1500 de lei pentru cadourile de sărbători, aproape 57% indicând de asemenea că nu așteaptă campaniile de reduceri pentru a cumpăra cadourile de Crăciun și Anul Nou. De asemenea, campaniile de Black Friday par să își fi pierdut din importanța pe care o aveau în anii precedenți, potrivit aceluiași studiu.