Arhiva » Iulie 2020 » 23 Iulie 2020

Toate stirile publicate in data de 23 Iulie 2020 | 3 de inregistrari

  • Studiu ING: 4 din 10 români, vulnerabili să devină cărăuși de bani

    Un studiu realizat de către cei de la ING România care are ca scop analizarea vulnerabilității concetățenilor noștri în ceea ce privește frauda datelor personale, încearcă să demonstreze în același timp și gradul în care aceștia sunt la curent și cunosc fenomenul money mule.

  • Studiu Deloitte: locuintele noi s-au scumpit in majoritatea statelor europene in 2019

    Potrivit studiului Deloitte Property Index realizat în 23 de țări europene, piața imobiliarelor a înregistrat o creștere constantă în ultima perioadă, în 20 dintre acestea înregistrându-se creșteri ale prețurilor locuințelor noi și doar în 3, ieftiniri. Majoritatea specialiștilor se așteptau ca acest trend să continue și în acest n însă calculele au fost în mare măsură spulberate de pandemia de Covid-19, pandemie care a generat o criză care a temperat optimismul economiștilor. Astfel, pentru anul 2010, au rămas doar șase state în care se preconizează creșteri de prețuri în domeniul imobiliar, în restul estimându-se cel puțin o stagnare.

  • ERATĂ la Anunțul de presă din 11.06.2020

    ERATĂ la Anunțul de presă din 11.06.2020 privind finalizarea proiectului cu titlul "TEMPRENT - PLATFORMA EVOLUTIVĂ DE MICRO-TRANZACȚIONARE"