Arhiva » Iunie 2006 » 02 Iunie 2006

Toate stirile publicate in data de 02 Iunie 2006 | 15 de inregistrari

  • ING Lease Romania: finantari de peste 30 de milioane de euro in 5 luni

    De la lansarea operatiunilor pe piata din Romania in ianuarie 2006, ING Lease Romania, companie care apartine uneia dintre cele mai mari societati de leasing din Europa, ING Lease, a incheiat contracte de finantare in valoare de peste 30 de milioane de euro...

  • O echipa unita iti aduce un profit mai bun

    Avantajul competitiv este unul din obiectivele esentiale pentru orice organizatie profitabila. Organizatia ta este in continua crestere pentru a raspunde in permanenta tendintelor si provocarilor pietei.

  • Comunicatiile romanesti merg de minune!

    Pentru ca in 2006 piata de profil ar putea ajunge la patru miliarde de euro. Cel putin asa declarat Dan Georgescu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Si nu ar trebui sa ne mire, pentru ca este cea mai dinamica piata si culmea, cu sanse reale de dezvoltare.

  • MondoPay - transfer de bani prin e-mail

    MondoPay, primul sistem de plati prin internet s-a lansat si in Romania. Tot ce aveti nevoie pentru a face sau a primi plati este o adresa de email. MondoPay va ofera solutii complete de plata pentru persoane fizice si juridice.

  • BCR a semnat cu ECDL Romania pentru distributia cardului BCR Junior

    Permisul ECDL - European Computer Driving Licence este cea mai raspandita

  • Obligatiunile Timisoara, un record 150 milioane RON marca BCR

    Banca Comerciala Romana (BCR) si BCR Securities au castigat licitatia pentru

  • Bank of China a crescut 14% in prima zi de tranzactionare la bursa

    Actiunile Bank of China, al doilea grup bancar chinez, au crescut

  • Studiu - piata ipotecara romaneasca se mentine la un nivel constant

    In ultimii trei ani, piata ipotecara romaneasca s-a mentinut la un

  • Ministrul Transporturilor ar aloca 100 de milioane de euro pentru autostrada

    Ministerul Transporturilor ar putea aloca inca 100 milioane de euro pentru lucrarile din 2006 la autostrada Transilvania, declara ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.

  • Bursa din New York fuzioneaza cu Euronext

    Bursa din New York (NYSE) si operatorul bursier paneuropean Euronext, care regrupeaza bursele din Paris, Bruxelles, Amsterdam si Lisabona, au anuntat ca au cazut de acord cu privire la termenii fuziunii lor, pentru o suma e aproximativ 10 miliarde dolari.

  • “Digitrend” - targul de jocuri pc si gadgeturi

    Digitrend este vazut ca un targ de imagine pentru firmele participante, in cadrul acestuia regasindu-se tehnologia mobila, sistemele informatice de ultima ora, tehnologia audio - video - foto. Digitrend se adreseaza utilizatorului final, targul mergand pe conceptul de home entertainment.

  • “iGO 2006” - la plimbare cu GPS-ul prin tara

    Sunteti prin munti sau prin alte locuri necunoscute din Romania? Nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca aveti un prieten de nedejde la indemana! Sistemul de navigare iGO 2006 , ce are o harta cu acoperire in 160 de orase si 14.000 comune si sate, fata de numai 153 localitati in iGO 2005.

  • Noile accize introduse in Codul Fiscal

    Noul Cod Fiscal prevede introducerea de noi accize de la 1 ianuarie 2007, iar altele vor fi reduse. Impozitul pe profit va fi simplificat, prin introducerea impozitului anual cu plati trimestriale anticipate in cursul anului pentru societatile comerciale bancare persoane juridice romane si sucursalele din Romania ale bancilor persoane juridice straine.

  • BankNews.ro Newsletter: Sinteza ultimelor 7 zile (26 mai - 1 iunie 2006)

    Romania are 15 banci in topul primelor 50 din Europa. Lista celor mai mari din sud-estul continentului include, in principal, 15 banci romanesti, zece croate, zece din Bulgaria si sase din Serbia. Cu toate acestea, tara noastra are datorii de miliarde de euro din imprumuturi. Din 1990 si pana in 2005 valoarea celor acordate de Banca Europeana de Investitii (BEI) se ridica la peste 4,26 miliarde de euro.

    Guvernul a aprobat modificarea Codului Fiscal. Astfel leasingul imobiliar ar putea fi scutit de TVA din 2007, iar BNR ne asigura ca nu vrea sa limiteze creditele ipotecare si

  • Raiffeisen International vinde subsidiara din Ucraina bancii unguresti OTP

    Raiffeisen International Bank-Holding AG a semnat contractul pentru vanzarea intregului pachet de actiuni detinut la JSCB Raiffeisenbank Ukraine catre banca OTP Bank Ltd din Ungaria, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Procesul de vanzare va fi incheiat in totalitate dupa ce se va primi aprobarea din partea autoritatii de supraveghere din Austria, a bancii centrale Ucraina, precum si a consiliilor concurentei din Ucraina si Ungaria.

    Raiffeisenbank din Ucraina a devenit operationala pe aceasta piata in 1998. Banca inregistra la sfarsitul anului 2005 activ