Arhiva » Mai 2006 » 25 Mai 2006

Toate stirile publicate in data de 25 Mai 2006 | 21 de inregistrari

  • Fondurile externe invioreaza piata de capital

    Succesul unei Piete de Capital consta in puterea de a atrage fonduri externe. Strategii de atragere a noi jucatori la BVB si oportunitatea colaborarilor dintre Bursele de Valori din Europa sunt subiectele abordate la Forumul Financiar Sud-est European organizat de revista Banii Nostri.

  • "Rabla" Reloaded

    Guvernul a decis reluarea programului de stimulare a innoirii parcului national auto. Asa ca, orice proprietar sau mostenitor al unui autoturism uzat poate beneficia de o prima in cuantum de 3.000 RON.

  • Termeni uzuali de contabilitate (2)

    BaniiNostri.ro doreste sa vina in ajutorul persoanelor care doresc sa se familiarizeze cu termenii uzuali folostiti in contabilitate. Site-ul nostru va incerca sa va explice cat mai multi din acest tip de termeni.

  • Invitam public pe Helmuth Duckadam sa dea lectii de aparare Bancii Nationale

    Banca Nationala si-a propus sa castige meciul cu inflatia la loviturile de pedeapsa. Seminarul "Inflatia - incotro?" i-a dat posibilitatea guvernatorului Mugur Isarescu sa faca o paralela intre prerogativele BNR si cele ale unui portar dintr-o echipa de fotbal. "Datoria Bancii Nationale este aceea a unui portar. Chiar daca ceilalti jucator

  • Subsidiarele UniCredit Group din Romania isi reunesc retelele de ATM-uri

    Clientii HVB Bank, Banca Tiriac şi UniCredit Romania pot folosi bancomatele oricareia dintre cele trei institutii financiare, beneficiind de comisioane la retragerile de numerar identice cu cele percepute în reteaua bancii emitente

  • Linie verde Romtelecom pentru clientii IMM de la Banca Transilvania

    Banca Transilvania a lansat linia verde 0800 800 466 (0800 800

  • Serviciul mobile banking Raiffeisen Bank permite plata facturilor la utilitati

    Raiffeisen Bank a anuntat noi dezvoltari ale serviciului myBanking pentru plata

  • Banca Comerciala Carpatica a anuntat oficial o emisiune de obligatiuni corporative

    Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat recent oferta publica primara

  • Cum evit sa raman fara bani pe cardul bancar?

    Ca sa nu devii victima unui hacker care vrea sa-ti cheltuiasca banii din cont, atentie la e-mailurile pe care le primesti. Daca un rauvoitor are coordonatele esentiale ale contului tau, poate face cumparaturi on-line in locul tau.

  • Italia nu se simte bine in zona euro

    Cel putin asa sustine noul premier italian, Romano Prodi. Acesta mentioneaza ca finantele publice ale Italiei sunt la cel mai scazut nivel, de cand tara a ridicat taxele si a redus cheltuielile pentru a adopta moneda euro, in 1996.

  • Fuziune intre Bursa de Valori Bucuresti si cea din Atena?

    Deocamdata nimic nu este cert. Poate doar faptul ca BVB a intrat in vizorul burselor internationale in vederea unor fuziuni sau aliante, intr-o perioada in care pietele de capital din intreaga lume sunt cuprinse de o efervescenta a schimbarilor, potrivit analistilor bursieri.

  • Lichiditate de exceptie pe piata la termen a bursei din Sibiu

    In cea de-a treia sesiune de tranzactionare a saptamanii in curs, lichiditatea a continuat sa se mentina la cote deosebite totalul transferurilor insumand 24.685 contrate futures si options. Astfel, piata la termen marcheaza din nou o zi de exceptie...

  • Primul targ de case la Sphera Building Center

    Sphera Building Center organizeaza, in perioada 24-28 mai, prima editie a Targului de Case, la care participa peste 25 de companii, de la developeri de proiecte, constructori si agentii imobiliare, pana la firme ce ofera solutii de finantare, informeaza societatea.

  • Euroweb vinde filialele din Ungaria si Romania

    Concernul IT european Euroweb International Corp a renuntat la filialele sale Euroweb din Ungaria (Euroweb Internet Szolgaltato Rt) si Romania (Euroweb Romania). Acestea au fost vandute firmei maghiare specializate in telefonie Invitel Tavkoezlesi Szolgaltato Rt (Invitel Servicii de Comunicatii).

  • Unicredit, Tiriac si HVB au ATM-uri comune

    Clientii HVB Bank, Banca Tiriac si UniCredit Romania pot folosi bancomatele oricareia dintre cele trei institutii financiare, beneficiind de comisioane la retragerile de numerar identice cu cele percepute in reteaua bancii emitente, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.
    De acum, acestia au la dispozitie una dintre cele mai mari retele de bancomate, ce reuneste la nivel national 335 de ATM-uri, dintre care 258 apartin Bancii Tiriac, 59 – bancii UniCredit Romania si 18 bancomate – HVB Bank.

    „Facilitatile de care se bucura posesorii de carduri HVB Bank, Banca Tiriac si

  • BCR acorda facilitati persoanelor sinistrate

    Banca Comerciala Romana (BCR) acorda facilitati la plata ratelor scadente catre banca tuturor persoanelor fizice si juridice care sunt afectate de inundatiile produse in primavara acestui an in judete riverane Dunarii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.
    Astfel, banca ofera posibilitatea amanarii la plata a dobanzii, fara a percepe dobanzi majorate, la toate tipurile de credit, pentru o perioada de 6 luni, in cazul clientilor persoane juridice si de pana la 12 luni in cazul clientilor persoane fizice.
    De asemenea, BCR poate aproba rescadentarea ratelor la credite pre

  • Ce face Bill Gates la birou? (2)

    Potrivit presedintelui corporatiei Microsoft, citat de publicatia Fortune, lista clasica de prioritati este inlocuita de e-mail, directoarele de pe desktop si calendarul on-line. Astfel, dintr-o singura privire aruncata pe monitoarele calculatorului pot fi vizualizate mailurile cele mai importante

  • Leasingul imobiliar se invioreaza – finantare pe 15 ani

    Leasingul imobiliar incepe sa prinda curaj, dupa ce MTS Leasing “a lasat cu ochii in soare” multi clienti ce au ales sa-si finanteze proiectele imobiliare in acest sistem. Primele semne au aparut la inceputul acestui an, cand au aparut primele produse de leasing imobiliar pe 10 ani. Companiile se asteapta pentru acest an la o crestere semnificativa pe ac

  • Analiza bancara - prezentul romanesc si o creionare a viitorului in retail banking

    Retail bankingul a inregistrat o crestere semnificativa in Romania, ca si

  • CHR Consulting recruteaza parteneri pentru 70 de noi office-uri ING

    Pentru cele 70 de noi office-uri ING (sub marca ING Office)

  • Piraeus Bank Romania se promoveaza la Targul de Bani FinFair

    Unul dintre cele mai mari targuri financiar-bancare organizate in Romania, FinFair,