Curs oficial BNR

5.02.2016
 • 1 EUR Variatie: -0.00734.5013 RON
 • 1 USD Variatie: -0.0084.0240 RON
 • 1 CHF Variatie: 0.03044.0583 RON
 • 1 GBP Variatie: -0.06715.8439 RON
 • 1 gr. aurVariatie: 1.2094149.8924 RON

Si restantierii inregistrati la Biroul de Credit se mai pot imprumutaData publicarii: 20-12-2007 | Finante-Banci (RSS)

 •  Print   | 
 • Trimite prin Y!M
 • Bookmark & Share

Institutiile de credit accepta sa-i imprumute pe cei din baza de date a Biroului de Credit doar in conditii foarte restrictive, noteaza Cotidianul. O restanta in baza de date a Biroului de Credit nu inseamna neaparat stoparea accesului la finantari bancare. Lucru cert insa, prezentain aceasta baza de date inseamna o restrictionare semnificativa a posibilitatilor de a mai contracta un imprumut bancar.

Atitudinea bancilor fata de rau-platnici variaza de la caz la caz. Daca o parte a bancilor refuza sa vorbeasca despre valoarea restantei de la care nu te mai poti califica pentru un credit, altele publica o cifra exacta. BCR, de exemplu, acorda credite si restantierilor, insa dupa o analiza care nu tine numai de valoarea inregistrata la Biroul de Credit. "Analizam mai multe aspecte inainte de a lua o decizie. Motivatia solicitantului de credit este foarte importanta. Daca, de exemplu, nu a platit ratele pentru ca a fost plecat din tara sau a fost internat si poate dovedi acest lucru cu acte, are sanse reale de a se califica pentru un credit", au declarat reprezentantii BCR. O cifra pe un exemplu concret: "Cu o restanta de 50 de lei pe 60 de zile nu te califici, la prima vedere, pentru un credit la BCR", au spus responsabilii bancii.

Mai sint institutii de credit care vorbesc despre sume precise in ceea ce priveste valoarea restantei la Biroul de Credit. La Credit Europe Bank, limita acceptata este pina la 20 de lei, iar vechimea restantei e de maximum 45 de zile. Libra Bank da credite tuturor celor care nu au restante mai mari de 40 de euro pe o perioada mai lunga de 30 de zile, in timp ce la UniCredit Tiriac si Alpha Bank vorbim despre restante de pina la 10 lei pe o perioada de pina la 10 zile. BRD accepta si ea sa acorde credite restantierilor, insa numai dupa ce solicitantul isi achita integral datoria. Tot la BRD, unii dintre clientii cu datorii sint creditati in "conditii speciale". "Clientii care au restante curente in sold trebuie sa achite in intregime datoriile restante. In cazul acestora, precum si al clientilor cu restante in istoric, in urma analizei suplimentare se poate lua decizia de finantare in conditii standard sau speciale ori se poate hotari refuzarea finantarii", au spus reprezentantii celei de-a doua banci din sistem.

Sint banci care, in functie de caz, solicita garantii suplimentare celor care sint restantieri. In cazul rau-platnicilor de la Banca Transilvania, acordarea creditului este conditionata de o aprobare speciala. ABN Amro, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank si Volksbank acorda credite rau-platnicilor, insa in conformitate cu politica de creditare a bancii, analizindu-se cu atentie fiecare caz in parte, criteriile fiind: perioada in care au inregistrat restante, suma restanta si existenta unor motive intemeiate pentru intirziere. Pe baza unor analize pozitive se pot face derogari de la procedura.

Cotidianul

Comentarii:
 • kiva loan service: Ai nevoie de un împrumut de urgență de la 3%, perioada de rambursare de până la 30 de ani. DACĂ FILL SO numele, SUMA, DURATA, țară și telefon # Pentru VIA: kivaloanservice@yahoo.com (Wed 17 Jun 2015 23:00)
 • Mrs Racheal walton: bună ziua Sunteţi în căutarea pentru asistenţă financiară? Ai nevoie de un împrumut urgentă să plătească facturile sau datoriile dvs? orice împrumut poate tu ar trebui să Contactati-ne azi prin e-mail: waltonloanoffers@hotmail.com Clientii interesati ar trebui să vă rugăm să completaţi noastre formularul de cerere de mai jos (grave solicitanţii numai vă rog). Formular de cerere de împrumut. Numele complet: Tara: Gen: Numarul de telefon: Valoarea creditului necesare: Durata imprumut: Venitul lunar: Ocupatia: Ne va fi de aşteptare pentru a avea grijă de tine. Notă: Toate răspunsurile trebuie să fie transmise WaltonLoanOffers@hotmail.com vă mulţumesc. Doamna renata Walton. (Thu 04 Jun 2015 09:12)
 • Phil Howardson: Oferta de împrumut la rata dobânzii de 3%, se aplică acum astăzi la philloanfirm2@yahoo.com (Fri 29 May 2015 14:53)
 • Alexander: Bonito artículo! Pero parece que los comentarios a continuación están actuando extraño nuevo. alexander@themissinglink.tk (Thu 28 May 2015 14:16)
 • Tiugan florentina ma: Vreau acest credit pentru a renova casa (Thu 28 May 2015 08:15)
 • Mr frances: Ai nevoie de Business sau de împrumut personal? Vrei să refinanțeze compania dumneavoastră? Firma noastra are sediul in Asia, Africa si Europa. Ne da afară împrumut la orice persoană și societate la rata dobânzii de 2% pe an. Pentru mai multe informații de e-mail linconfinanceloan@outlook.com împrumut Suma ........... împrumut Durata ........... numărul de telefon ....... numele complet ........ Ai aplică înainte de: ................ Venitul lunar: .............. Ocupatia: ............... .Gender ............ ............ Tara de stat ........ (Thu 28 May 2015 00:56)
 • okowa grace: Buna Ziua, Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Grace Okowa, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de nici un ajutor financiar. Ne da afară împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub un punct de vedere si starea clare și ușor de înțeles. contactati-ne azi prin e-mail la: (embassyloanfirm@gmail.com) (Tue 12 May 2015 05:17)
 • PERRY: Aveți nevoie de fonduri pentru a începe finanțelor de afaceri le sau ai nevoie de un împrumut pentru a achita datoriile sau plăti facturile? Dacă da, vă rugăm să ne contactați astăzi și să completeze formularul de cerere Credite de mai jos. CREDIT CERERE: Nume: ........................ State: ........................ sex ............................ Ocupatia: ........................ Telefon: ........................ Suma necesară ..................... Scopul creditului ................... Perioada de creditare ........................ Venitul lunar: ........................ Ai aplicat înainte? .................. Va rugam sa ne răspundeți prin firma noastra de e-mail privat: perryclementloan@gmail.com (Tue 05 May 2015 23:25)
 • villaspinanderson: Buna Ziua, Acest lucru este de a informa publicul larg care dl Villaspin Anderson, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de orice ajutor financiar. Ne da afară împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub un punct de vedere si starea clare și ușor de înțeles. contactati-ne astăzi prin e-mail la: (villaspinanderson@outlook.com) (Mon 27 Apr 2015 11:59)
 • Abigail Nero Credit: Ai nevoie de un împrumut de urgenţă pentru a achita facturile, cumpara o casa, Refinantare sau de a construi o nouă afacere, credit de nevoi personale, pentru a cumpara masina?? etc. contactaţi un creditor împrumut bine cunoscut fără teama de a pierde. oferim împrumut la oameni care au nevoie de împrumut financiar la 3% de interes. Contactati-ne azi pentru împrumutul rapid şi convenabil. e-mail: credit_solution@outlook.com (Fri 24 Apr 2015 03:55)
 • Mr. Johnson Magma: Compliments of the day, Are you a business man or woman? Do you need funds to start up your own business? Do you need loan to settle your debt or pay off your bills or start a nice business? Do you need funds to finance your project? We Offers guaranteed loan services of any amount and to any part of the world for (Individuals, Companies, Realtor and Corporate Bodies) at our superb interest rate of 3%. For application and more information send replies to the following E-mail address: unileverfinance001@hotmail.com Thanks. Mr. Johnson Magma (Tue 14 Apr 2015 23:40)
 • sir joel williams: Ai nevoie de un împrumut de urgență de credit financiar? * Transferul foarte rapid și imediat în contul dumneavoastră bancar * Rambursarea începe opt luni după ce primi banii cont bancar * Rată scăzută a dobânzii de 2% * Rambursare pe termen lung (1-30 ani) Lungime * Termeni de împrumut flexibile și plată lunară *. Cât timp durează pentru a finanța? După depunerea cererii de împrumut Vă puteți aștepta la un răspuns preliminar puțin 24 de ore finanțare în 72-96 de ore de la primirea informațiilor de care au nevoie de la tine. Contactati legitim și companie de încredere licențiată autorizată că asistența financiară în alte țări. Pentru mai multe informații și cerere de împrumut forma afaceri în comun, prin e-mail: cashfirmarena@gmail.com SIR EVA DEMETER Director general CASHFIRM (Mon 23 Mar 2015 09:53)
 • ILLUM: Aplica pentru un credit ACUM. Buna ziua, numele meu este ILLUMINATI ÎMPRUMUTURI. Sunt un creditor privat, care da afară împrumut la persoane fizice și juridice. Ați fost refuzat de către atât de multe bănci? Ai nevoie de finanțare pentru a stabili afacerea dvs., sau aveți nevoie de finanțare de urgență pentru extinderea afacerii dumneavoastră? Sau ai nevoie de un credit de nevoi personale? Împrumut mea variază de la personal la împrumut de afaceri. Rata dobânzii mea este de 3%, iar procesul nostru de împrumut este foarte rapid, de asemenea. Sunt foarte dispus să facă toate necazurile tale financiare un lucru de domeniul trecutului. Dacă sunteți cu adevărat gata pentru a obține problemele tale financiare rezolvate, atunci nu mai cautati si aplica pentru un împrumut de azi. Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati pe adresa de email; illuminatiloanscompany@gmail.com (Sat 21 Mar 2015 07:32)
 • COLE: Ai nevoie de un împrumut? Cautati financiar? Cautati un împrumut pentru a crește afacerea ta? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Va oferim credite la dobânzi mici. Cei interesati pot rugam sa ne contactati Răspunde imediat la cererea dumneavoastră, vă rog răspundeți la acest e-mail de mai jos numai anitacoleloanservice@outlook.com (Fri 13 Mar 2015 07:07)
 • Tom Lee: Buna Ziua, Ai nevoie de un împrumut pentru a achita departamentul dumneavoastră sau de a începe propria afacere? în caz afirmativ, vă rugăm să ne e-mail astăzi pentru mai multe informații la :::: larryfunds88@gmail.com Împrumut formular de aplicare, Numele Complet: ............ Țara: ............ Valoare credit: ............ Împrumut Durata: ............ Număr De Telefon: ............ Sex: ............ Salutari Tom Lee (Thu 05 Mar 2015 00:06)
 • vezeteu danut: sant dat la biroul de credit ca restantier deoarece am avut un deces in familie.vreau sa stiu daca pot obtine credit pentru a achita restantele la biroul de credit,si daca pot la ce banca ma pot adresa ,va rog sa imi trimiteti numele bancii in Timisoara.va multumesc si astept mesaj cu numele bancii. (Sat 28 Feb 2015 13:16)
 • grand finance: Aveți nevoie de un împrumut? Sunteți respinse de către bancă și doriți Având un împrumut pentru a satisface orice nevoie? Nici o problemă. Oricare ar fi situația dumneavoastră financiară. Ofer credite Ipoteci, împrumuturi comerciale, împrumuturi internaționale, Împrumuturi personale și împrumuturi pentru Exclusive Educație. Ofer credite Disponibil pentru companii, alte publică și entitățile private Și multe altele. Sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă acorda orice Gata, imobiliare, finanțe și mai mult. Ofer două împrumuturi Pe termen lung și scurt. Contactați-mă astăzi și de a lua Într-o serviciile financiare de primă clasă. N. B: Din nou, nu se abține serios. E-mail: grandfinanceunion@gmail.com (Tue 10 Feb 2015 11:10)
 • Aanjay Rara: Pentru a Dumnezeu să fie slava, căutați un împrumut? vă rugăm să te sfătuiesc fiecare de aici să fie foarte atenți, pentru că există atât de multe creditori împrumut false aici. Am fost un victime ale 8 fals creditor de împrumut, am pierdut bani atât de mult pentru că am căuta împrumut de la firma lor. Un prieten de-al meu mi-a prezint un împrumut Lende. am primit împrumutul meu de la Jeanne Roland împrumut firmă fără stres, asa ca am decis sa fac acest mărturie. vă rog Vă recomand dacă aveți nevoie de un împrumut de a contacta mai bine Jeanne Roland împrumut firmei. le contactați prin e-mail. la jeanne.loanfirm@gmail.com sau jeanne.loanfirm@financier.com .. atunci puteți să contactați-mă prin e-mail meu pentru mai multe informatii la aanjayrara2015@gmail.com. Dumnezeu să vă ajute și să fie foarte atent (Fri 06 Feb 2015 00:41)
 • Dl Brain Hunt: Aveti nevoie de un împrumut de urgență?   Foarte rapid de transfer și de urgență pentru contul bancar   Rambursarea începe la opt luni după tine rost de bani pentru dvs. cont bancar   Rată scăzută a dobânzii de 3%   Rambursare pe termen lung (1-30 ani) durata   Termeni de împrumut flexibile si plata lunara companiilor contact legitime și autorizate de încredere authourised că sprijinul financiar în alte țări. Pentru mai multe informații și cerere de împrumut formează întreprindere comună e-mail: allianceloan@administrativos.com Dl Brain Hunt Director general (Agent de publicitate online) Companie de împrumut ALLIANCE (ALC) (Fri 30 Jan 2015 10:20)
 • Elina Johnson: Cautati un împrumut? Sau ai fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Ai locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Elina Johnson firmă de împrumut ne sunt limitate în a da împrumuturi pentru companii și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobândă de 2%. Va rugam sa ne contactati prin e-mail astăzi prin elinajohnson11@hotmail.com DATE SOLICITANT:   1) Numele Intreg:   2) Țară:   3) Adresa: un   4) de stat:   5) Sex:   6) Stare civila:   7) Ocupatia:   8) Numărul de telefon:   9) Poziția actual locul de muncă:   10) Venit lunar:   11) Suma de împrumut Necesare:   12) Împrumut Durata:   13) Scopul creditului:   14) Religie:   15) Ai aplicat înainte;   16) Data nașterii;   mulțumiri, Dna Elina Johnson (Tue 27 Jan 2015 12:21)
 • Mrs susana bonita: Ai nevoie de un împrumut sau o Ajutor financiar pentru a impulsiona până dvs. de afaceri sau de a plati facturile? Contact Pentru mai multe informații Nume: Durata: Suma de împrumut: Numărul de telefon: Tara: Email-ne Via: susanabonita2014@gmail.com (Sat 24 Jan 2015 15:43)
 • walter: Suntem specializati in servicii financiare, oferind împrumuturi locale / internaționale, oferind opțiuni securizate de împrumut pentru persoane fizice și de a coopera organisme la un foarte competitiv ratelor de împrumut și flexibil termeni pentru a satisface orice circumstanțe financiare. Nu contează dacă aveți un scor de credit săraci, vă putem oferi în continuare cu postul numerar pentru neașteptate Contactati-ne via: mapfrekloanfund@gmail.com de rapidă și la prețuri accesibile credite pentru toate buzunarele și cerințele. CERERE Nume: ----------------------- Adresa: -------------------- Țara: -------------------- Ocupatia: ----------------- Suma de împrumut: ---------------- Scopul creditului: ------------ Împrumut Durata: -------------- Venitul lunar: ------------- Număr De Telefon :: -------------- DURATA: ------------------- Du-te înapoi la noi prin: mapfrekloanfund@gmail.com (Wed 21 Jan 2015 20:03)
 • serge: Incredibil, dar adevărat Dumnezeu este întotdeauna Grand.După mai multe versiuni de cererea mea de Banca, m-am bucurat de această doamnă bine sincer împrumut doamnă LOMBARDI Angelina *****y.Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi-l prin e-mail: lombardiangelina6@gmail.com. Acesta oferă un imprumut de 1000 € la € 3 000 000 pentru oricine putea rambursa cu dobânzi la o rată scăzută de 2% îndoială nu acest mesaj. Este o realitate perfect. Treci mesajul la cei dragi, care sunt în nevoie. Dumnezeu să vă binecuvânteze. (Mon 12 Jan 2015 13:43)
 • Francis Johnson: Buna Ziua! E?ti în nevoie de împrumut de urgen?a pentru a solu?iona facturile, sau sa se ocupe de unele probleme financiare? Sau e?ti acolo în cautarea pentru o bine Oferta confiden?ial împrumut pentru a ob?ine împrumut? Aici ajuns la dorin?a ta dorit pas u?a. Aici, în Francis Johnson Institutul de împrumut, ofera împrumuturi pentru a un adult bine legitim de minim vârsta de 18 ani ?i peste, cu o rata minima a dobânzii la nivelul de 2%, Anual. Pentru a ob?ine mai multe detalii informa?ii, va rugam sa ne puna în contact prin adresa de e-mail de mai jos. Corporativeloancompany@gmail.com Mul?umesc. (Tue 23 Dec 2014 18:24)
 • Maurice finance: (mauricefinance@hotmail.com) salutări Ia împrumut de Crăciun de astazi cu teren de Crăciun de împrumut Bonanza (Imprumuta un împrumut de astăzi și să plătească doar 80% împrumut și de a lua restul de 20% ca o mina de aur). Va oferim împrumut în intervalul de 1,000-100,000,000.00 de euro, dolari, lire sterline, ruble, etc., oferă un împrumut cu o rată a dobânzii de 2% până la un maximum de 25 de ani în contact cu noi astăzi prin e-mail pentru a solicita un împrumut și obține o bonanza.For mai multe informații despre serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne suma de împrumut care aveți nevoie și doresc durata creditului. Sperăm să aud de la tine. Puteți trimite un mesaj la adresa de e-mailul de mai jos. Aștept răspunsul dumneavoastră E-mail: mauricefinance@hotmail.com (Mon 15 Dec 2014 02:07)
 • realpersonalfinanloa: alo     Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria dumneavoastră, plăti facturile, să rezolve probleme și asistență financiară pentru a sprijini afacerea dvs. sau compania dumneavoastră. dacă da, să ne contactați prin emial Realpersonalfinanceloan@live.com (Fri 12 Dec 2014 19:21)
 • emmanuel thomas: Alo, Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile sau ai nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți loc? ai fost respinse de către băncilor și altor agenții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Căutare nu mai mult ca suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru de domeniul trecutului. Noi fonduri de împrumut pentru a persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am acorda asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să vă ofere un împrumut. Deci, contactati-ne astăzi prin e-mailuri: emmanuelthomasloancompany@gmail.com (Thu 11 Dec 2014 20:30)
 • Francis Johnson: Hello! E?ti în nevoie de împrumut de urgen?a pentru a solu?iona facturile, sau sa se ocupe de unele probleme financiare? Sau e?ti acolo în cautarea pentru o bine Oferta confiden?ial împrumut pentru a ob?ine împrumut? Aici ajuns la dorin?a ta dorit pas u?a. Aici, în Francis Johnson Institutul de împrumut, ofera împrumuturi pentru a un adult bine legitim de minim vârsta de 18 ani ?i peste, cu o rata minima a dobânzii la nivelul de 2%, Anual. Pentru a ob?ine mai multe detalii informa?ii, va rugam sa ne puna în contact prin adresa de e-mail de mai jos. Corporativeloancompany@gmail.com Mul?umesc. (Wed 10 Dec 2014 14:14)
 • Evg. mark raiber: Telespectatorii Atentie .. Sunt dl EVG Mark Raiber, un creditor împrumut privat, de la EMR credit de investiții. aveți nevoie de ajutor financiar ?? ai nevoie de un credit pentru investiții ?? ai nevoie de un împrumut pentru afaceri ?? ai nevoie de un împrumut pentru constructii ?? Email Dl EVG. Mark Raiber prin e-mail: (markraiberloanlenderltd@outlook.com) pentru mai multe informatii. Va oferim toate tipurile de credit. * Împrumut de afaceri. * Utilaje constructii Loanm * Departamentul de Împrumut de consolidare. * Montaj de împrumut. * Elev de împrumut. * Acasă împrumut. * Credit de investiții. Va oferim toate tipurile de credit, vă sunt de așteptat să contacteze conducerea companiei prin e-mail pentru mai multe informații despre imediat .. contactați pe dl EVG. Mark Raiber prin e-mail: (markraiberloanlenderltd@outlook.com) mulțumiri (Fri 05 Dec 2014 00:04)
 • Hary Fragnad: Buna ziua Doamnelor și domnilor mei, eu sunt un reputație, legitimă și un creditor bani acreditat. Am împrumut bani pentru a persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară. Ai un credit rău sau vă aflați în nevoie de bani pentru a plăti facturile? Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am acorda asistență fiabilă ca voi fi bucuros să ofer serviciile care includ detaliile de mai jos. * Refinance * Home Improvement * Credite Auto * Consolidarea datoriilor * Linia de credit * În al doilea rând Ipoteca * Credite pentru afaceri * Credite personale * Credite International În cazul în care interesat aplica cu amabilitate prin e-mail harryfragnad@outlook.com pentru mai multe detalii, veți fi trimis un formular de cerere de împrumut pentru a umple. (Nr securitate socială și nu verificare de credit, 100% garantat!) Aștept cu nerăbdare mă permită să fie la dispozitia dumneavoastra .. (Mon 24 Nov 2014 05:47)
 • Mrs. Victoria: Febrianti mengirimkan scan bukti pembayaran Anda untuk konfirmasi sehingga kami dapat mentransfer uang Anda dan Anda akan mendapatkan uang pinjaman Anda segera. Salam, Ibu victoria (Wed 19 Nov 2014 07:22)
 • emmanuel thomas: Alo, Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile sau ai nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea ta? ai fost respinse de către băncilor și altor agenții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? căutare nu mai mult ca noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru de domeniul trecutului. Noi fonduri de împrumut la persoane fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am acorda asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să vă ofere un împrumut. Deci, contactati-ne azi prin e-mail: emmanuelthomasloancompany@gmail.com (Sun 16 Nov 2014 00:23)
 • Mr Dickson Nero: Ești în nevoie de un private sau de afaceri Credite pentru diverse Scopuri? În cazul în care Da, Contact ****son_nero@blumail.org Mr.Dickson Nero prin nume: Varsta: Suma necesară: durata: Țară: scopuri: Cell nr: NOTĂ: Toate răspunsurile trebuie trimise la aceasta companie NOASTRA PRIVATE ****son_nero@blumail.org ADRESA (Mon 10 Nov 2014 13:55)
 • wellbeck tyler: Buna ziua, eu sunt domnul David, un creditor împrumut privat ofera credite de oportunitate durata de viață. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a achita datoria dumneavoastră sau aveți nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? Căutați din nou, pentru că noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare din trecut. Am împrumuta persoanelor fizice au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am oferi un beneficiarilor de încredere și de ajutor și ar fi dispus să ofere loan.So contactati-ne azi prin e-mail: date davidstraindloanfirm@gmail.com debitorilor "S (Sat 08 Nov 2014 22:54)
 • Immaculate Finance: Ai nevoie de un împrumut de urgență de orice fel? în cazul în care vă rugăm să ne trimiteți un email azi pentru a obține dvs. de împrumut la 2% dobândă se amabilitate de e-mail immaculatefinance@hotmail.com (Tue 07 Oct 2014 01:09)
 • Maurice finance: Bună ziua, Sunt domnul Maurice un certificat, reputație, legitimă și un creditor bani acreditat. Am împrumut bani la oameni care au nevoie de asistență financiară. Ai un credit rău sau vă aflați în nevoie de bani pentru a plăti facturile? Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am acorda asistență beneficiar de fiabile ca vom fi bucuroși să vă ofere un împrumut. Contact Email: mauricefinance@hotmail.com (Sun 05 Oct 2014 05:11)
 • Pieter van: Bună ziua, Sunteți din Europa, Canada, Asia, America de sau Anglia în căutarea pentru un împrumut foarte autentic? La o rată a dobânzii la prețuri accesibile? Procesate în termen de 3 până la 6 zile lucratoare. Ați fost refuzat în mod constant de către băncile dumneavoastră și alte instituții financiare? Ești pe lista neagră sau are rata de credit scăzut? Credite Easy și consultant financiar este aici pentru a face împrumut ușor pentru tine. Urgent să ne contactați astăzi la mrspennyryan@gmail.com pentru mai multe informații. (Sat 27 Sep 2014 18:23)
 • mr luther:  problema financiară este problema majoră în lume acum, astfel încât managementul financiar mondial, ne-a recomandat să ofere împrumuturi la rata dobânzii de ieftine pentru a rezolva toate problemele financiare, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut pentru a achita facturile sau să achite datoriile, contactati-ma acum prin e-mail: johnlutherloanfirm1@outlook.com multumesc (Mon 22 Sep 2014 06:35)
 • Mr. Howard Freese: Ai nevoie de ajutor financiar, cum ar fi de împrumut pentru a plăti facturile? Dacă da, ne e-mail la howardfreeseloanlender@gmail.com cu informațiile de mai jos. Numele complet: ... Tara: .. State: .. Număr de telefon: ... Suma de împrumut Necesare: ... Durata: ... Venitul lunar Dl Howard Freese C.E.O E-mail-ne la howardfreeseloanlender@gmail.com (Wed 17 Sep 2014 21:26)
 • Mr Peterson: Bună ziua, Sunteți în căutarea pentru un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut acasă, etc ..? Va oferim personale și de afaceri de împrumut la orice individ interesat la dobândă 2% de la 1 la 30 de ani. Nume: Data nașterii: Sex: Stare civilă: Adresa: Oraș: Țară: telefon: Suma de împrumut: Durata de împrumut: Venitul lunar net. Contactati-ne: creditsolutionhome@outlook.com (Thu 11 Sep 2014 01:21)
 • Bishop Nelson: bună ziua Sunteți în căutarea pentru asistență financiară? Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti facturile sau datoriile? indiferent de împrumut poate ar trebui să ne contactați astăzi prin e-mail: nelsonloanfirm@hotmail.com sau prin telefon: +2348164435218 Clienți interesați trebuie să completeze formularul de cerere de mai jos vă rugăm să ne (Solicitanții grave Numai rugam sa) Împrumut Formular de aplicare. Numele complet: Țară: Sex: Numărul de telefon: Suma de împrumut Necesare: Durata de împrumut: Venitul lunar: Ocupația: Ne va fi de așteptare pentru a primi informațiile de tine bine. Notă: toate răspunsurile ar trebui să fie transmise nelsonloanfirm@hotmail.com Mulțumesc. Dl Nelson (Fri 29 Aug 2014 22:13)
 • muller: Ai nevoie de un împrumut pentru orice motiv? Contactati-ne acum, cu un împrumut de oferta la prețuri accesibile la rata dobânzii de 2%, cu un minim de 1.000 de dolari și un maxim de $ 150,000,000,00 și Daca sunteti interesati ar trebui să rugam sa ne contactati la: mullerjackloanlender@gmail.com pentru mai multe informații. Vi se cere sa completati si sa ne transmiteti urmatoarele detalii, astfel încât să putem continua cu tranzacția de împrumut. Numele tau: Adresa: de stat: Țară: sex: Varsta: Valoarea creditului: durata: venitul lunar: Număr de telefon: Scopul creditului: mullerjackloanlender@gmail.com Multumesc, toate cele bune ca noi așteptăm răspunsul dumneavoastră de urgență. MR MULLER (Thu 28 Aug 2014 01:13)
 • daniel c : Bună ziua, eu sunt domnul Daniel camere, o agenție privată de creditare de împrumut care oferă împrumuturi oportunitate durata de viață pentru a achita facturile personale, datorii și pentru a stabili propria afacere. finanțare de împrumut sunt, de asemenea, acordarea de privat companii și persoane fizice, la o rată de 3,5%. Deci, contactati-ne azi   prin e-mailuri, danielchambers717@outlook.com (Fri 22 Aug 2014 07:17)
 • D-na Rosita: Ești în datorii? aveți nevoie de asistent financiar pentru a îmbunătăți afacerea dvs. ??, sau de ambalaj? etc, te-ai dus în jos în mod constant ?, îngrijorat nici mai mult, doar contactați doamna Rosita D, prin (dawsonrositaloans@live.com) (Sat 16 Aug 2014 19:56)
 • Clement Lee: (Galimi finansinių paslaugų ir Tikras fondas skolinimas pasiūlyti.) Kredito siūlau ir finansinė pagalba visą teigiamą draudimo išmokos ir perdavimo garantija. Šis kreditas pasiūlymas galioja iki asmeniniais tikslais, komercinių investicijų, medicinos, studentas, hipotekos ir nekilnojamojo turto panaudojimas prieinamą ir gerai apskaičiuotą palūkanų norma per metus. Tai puiki galimybė siūlau nebus trukti amžinai. Todėl suinteresuoti asmenys turėtų kreiptis į mus dabar (loanservice90@admin.in.th) Grab šią finansavimo paslaugas ir kredito išmokėjimo dabar. Gerai! Linkėjimai. (Sat 09 Aug 2014 21:32)
 • Mr john potto: Dorim să dea afară împrumut la care vreodată că este nevoie de un împrumut de la rata dobânzii de 3%, Ne da afarã de împrumut de la minimul de 5.000,00 USD la maximum 100 de milioane de dolari, lire sterline, euro, Daca sunteti interesati, Contactati-ne prin e-mail: johnpotto4@gmail.com (Fri 08 Aug 2014 00:53)
 • Dl Berry Andrews: Alo Numele meu este domnul Barry Andrews, eu sunt un creditor social și legal dau împrumuturi la 3%, am creditor care ține mereu el, pentru că am da împrumuturi de toate tipurile. Ce fel de împrumut de care aveți nevoie, doar le numim, noi vom fi întotdeauna gata să le dea la tine. Ai nevoie de un împrumut pentru noua dvs. de afaceri de investiții? sau aveți nevoie de un credit de nevoi personale pentru a avea grijă de familie sau de tine? ce tipuri de împrumut care aveți nevoie? le menționăm prin e-mail, și dvs. de credit va fi oferit cu amabilitate la ușa dumneavoastră, de îndată ce doriți. Deci, dacă sunteți cu adevărat interesat de un împrumut, contactati-ma prin adresa mea de e-mail în berryandrews@outlook.com. Întoarce-te la mine acum dacă aveți într-adevăr nevoie de acest împrumut. cu sinceritate Dl Berry Andrews. (Thu 24 Jul 2014 01:51)
 • William Wilson: Ai nevoie de un împrumut? Ești în nevoie de un împrumut pentru a porni o afacere? Ai o afacere și aveți nevoie de un împrumut pentru extinderea afaceri? Ești în orice mizerie financiară și aveți nevoie de un împrumut??? Ai nevoie de un împrumut pentru a șterge datoriile tale? Oricare ar fi problemele tale de împrumut, aici vine de ajutorul tău ca oferim împrumuturi la rata scăzută și la prețuri accesibile de interes. Contactati-ne azi la E-mail: century.kredit@hotmail.com (Sun 13 Jul 2014 13:09)
 • Maurice Finance: BunÄ ziua, Sunt domnul Maurice o, reputaÈie, legitimÄ Èi un creditor certificate bani acreditat. Am împrumuta bani de la oameni care au nevoie de asistenÈÄ financiarÄ. Ai un credit rÄu sau vÄ aflaÈi în nevoie de bani pentru a plÄti facturile? Vreau sÄ folosesc acest mediu pentru a vÄ informa cÄ am oferi asistenÈÄ beneficiar de încredere ca vom fi bucuroÈi sÄ vÄ ofere un împrumut. Serviciul prestat. CONTACT EMAIL: mauricefinance@hotmail.com (Wed 11 Jun 2014 23:00)
 • John Mclondon: Va oferim urmatoarele tipuri de credite   Credite personale (garantate Èi negarantate)   Credite de afaceri (garantate Èi negarantate)   împrumut de consolidare   ScÄzut în jos sau Programul Zero bani de finanÈare disponibile   INFORMAÈII DE PRIM necesare sunt:   Nume complet:   LocaÈie:   vârstÄ:   Numerele de telefon de contact:   Suma necesarÄ / Durata (Fri 06 Jun 2014 04:58)
 • LARRY BUKNOR: Ne da împrumuturi în orice parte a lumii, oferim toate tipurile Èi tipurile de credite cu rambursare convenabil, tarifele noastre dobânzii este de 2% în anula muncÄ de duratÄ, indiferent de locaÈie sau de credit pentru a obÈine un împrumut de e-mail: worldbestloans@gmail.com (Sun 18 May 2014 03:45)
 • Ms Julian: ceea ce priveÈte Ai cÄuta fonduri pentru a-Èi plÄti datoriile Avansate de finanÈare pentru a începe propria afacere? EÈti în nevoie de împrumuturi private sau de afaceri pentru scopuri diferite? Privind pentru împrumuturi pentru proiecte mari Avansate de finanÈare pentru o serie de alte procese? DacÄ oricare dintre problemele de mai sus, putem fi de ajutor Tu, dar eu vreau sÄ Ã®nÈelegeÈi cÄ ne-am da noastre împrumuturi cu dobândÄ de 3%. CandidaÈii ne pot contacta Acest detaliu. E-mail: centralfinancee11@gmail.com (Sat 17 May 2014 05:45)
 • mr luther:  dacÄ aveÈi probleme financiare, nu vÄ faceÈi griji nici mai veni înapoi la centrul de ajutor de împrumut, am ajutat mulÈi cetÄÈeni din diferite continent cu serviciile noastre de împrumut, pentru a primi înapoi la noi Èi de a obÈine o oportunitate de, contactati-ne acum prin e-mail ca johnlutherloanfirm1@outlook.com ceea ce priveÈte (Thu 15 May 2014 06:34)
 • mr luther: dacÄ vÄ aflaÈi în nevoie de împrumut, asistenÈÄ financiarÄ, bani pentru a finaliza eductaion ta, cumpara o masina, sÄ construiascÄ o casÄ, nu trebuie sÄ vÄ faceÈi griji, doar sa ne contactati acum prin e-mail ca johnlutherloanfirm1@outlook.com ceea ce priveÈte (Sun 06 Apr 2014 05:16)
 • Mrs Anita: BunÄ ziua, Acest lucru este de a informa publicul larg cÄ doamna Anita PietriÈ, un creditor împrumut privat are o nouÄ oportunitate financiar pentru toÈi cei care au nevoie de asistenÈÄ financiarÄ. Ne da credit la o ratÄ a dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub o termeni Èi condiÈii clare Èi uÈor de înÈeles. contactati-ne azi prin e-mail la: (anitagrava@live.co.uk) (Sat 29 Mar 2014 12:47)
 • mr luther: dacÄ aveÈi nevoie de un împrumut pentru a achita facturile, soluÈiona datoriile, pentru a finaliza studiile, cumpara o masina, sÄ construiascÄ o casÄ sau de a realiza ceva în viaÈÄ doar sa ne contactati acum prin e-mail ca johnlutherloanfirm1@outlook.com astfel încât sÄ vÄ putem ajuta în regulÄ ceea ce priveÈte (Sat 15 Mar 2014 03:56)
 • mr luther: BunÄ ziua doamnelor Èi domnilor, dacÄ aveÈi nevoie de un împrumut rapid pentru a rezolva problemele tale nu mai pierde timp doar sa ne contactati acum prin e-mail ca johnlutherloanfirm1@outlook.com ceea ce priveÈte (Sat 08 Mar 2014 03:04)
 • credit home: Acest lucru este de a informa publicul larg pe care suntem în prezent oferirea de împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 2%. Daca sunteti interesati in a aplica pentru un credit, Pentru mai multe detalii contactati-ne acum prin e-mail (Sun 02 Mar 2014 00:50)
 • mr luther: dacÄ aveÈi nevoie de un împrumut de urgenÈÄ Èi realÄ de a achita facturile sa ne contactati acum prin e-mail ca johnlutherloanfirm1@outlook.com si va putem ajuta cu un împrumut mulÈumesc ceea ce priveÈte (Sat 08 Feb 2014 06:28)
 • Mr Maurice: Ai nevoie de un împrumut de urgenÈÄ pentru a plÄti facturile, dacÄ da, mÄ Ã®ntorc la mauricefinance@hotmail.com Èi de a lua dvs. de împrumut de urgenÈÄ imediat. EMAIL: mauricefinance@hotmail.com (Sat 14 Dec 2013 19:06)
 • Jonna Finance: Â¿Está usted necesita un préstamo urgente? ¿Es necesario algún tipo de préstamo para iniciar un negocio? ¿Necesita un préstamo para comprar una casa o un coche? ¿O usted necesita un préstamo para pagar sus cuentas o para cuidar de ti mismo? En caso afirmativo envíenos un correo electrónico hoy en jonnafinance@outlook.com y obtener su préstamo .. Email: jonnafinance@outlook.com Saludos Sr. Jonna (Sat 16 Nov 2013 06:49)
 • Rodrigo Luli: Ai nevoie de un împrumut? AÈi fost în cÄutarea cazul în care pentru a obÈine un împrumut? Ai fost încercarea de a obÈine orice fel de împrumut? apoi se aplicÄ acum la? (rodrigoluliloanfirm@yahoo.com), dacÄ doriÈi sÄ obÈineÈi un împrumut la preÈuri accesibile. Creditul este oferit aici, la o ratÄ a dobânzii foarte scÄzutÄ de 3%. Contactati-ne acum daca sunteti interesati. (Tue 05 Nov 2013 10:19)
 • chris huston: Aplica pentru un împrumut rapid Èi convenabil de a plÄti facturile Èi pentru a începe o nouÄ finanÈare de proiecte de la o ratÄ mai ieftin dobândÄ de 3%. Sa ne contactati astÄzi prin: eagleloanfinance@hotmail.com cu suma creditului necesar ca oferta noastrÄ de împrumut minim este de 1.000,00 la orice alegere de împrumut amount.I am certificat, înregistrat Èi legit lender.You sÄ mÄ contactaÈi astÄzi, dacÄ sunteÈi interesat în obÈinerea acestui împrumut, contactati-ma pentru mai multe informaÈii despre procesul de împrumut, cum ar fi procesul de (Thu 31 Oct 2013 23:24)
 • Alex: Ai nevoie de un împrumut de urgenÈÄ de a plÄti pentru factura? . aici este o ÈansÄ ofera credit pentru cei care sunt gata sÄ aplice Èi sÄ prezinte noastrÄ condiÈie, aÈa cÄ, dacÄ sunteÈi interesat de un împrumut pentru compania noastrÄ, atunci Trebuie sÄ ne trimiteÈi un email acum ...... E-mail: am.credito@blumail.org mulÈumiri (Mon 21 Oct 2013 09:06)
 • Anna: BunÄ ziua, EÈti în nevoie de împrumut? puteÈi obÈine probleme de rezolvat atunci când fugi de el. Am doamna, Anna. Din România, sÄptÄmâna trecutÄ luni, Am fost în cÄutarea pentru împrumut pentru a plÄti facturile, aÈa m-am lua în mânÄ de diferite escrocherii Èi am fost escrocherii de creditor diferit, dacÄ nu pentru doamna, Sadaih care este prietenul meu bun ma prezint domnului include mai mult (CEO) Pachet de împrumut companiei, Èi el ma ajute cu un împrumut de 200.000 dolari fÄrÄ stres. Deci, oamenii mei buni din România, îl puteÈi contacta prin e-mail: packmoreloancompany@gmail.com Èi nu uitaÈi sÄ-i spuneÈi el, care te introduce in compania lui (Wed 16 Oct 2013 08:17)
 • Mihaela Stanciu: buna ziua caut si eu sa iau un credit si mai toate bancile ma refuza deoarece am avut un imprumut la care am intarziat cu plata ratelor dar a fost achitat si acum imi zic ca pana in 2016 apar in Biroul de credite si nu pot accesa alt imprumut.am argumente pentru intarzierea de atunci in schimb nu vor sa auda de asa ceva.daca e cineva care ma poate ajuta va rog frumos sa ma contacteze pe adresa de email mihaela.stanciu09@gmail.com .Multumesc frumos (Tue 15 Oct 2013 15:10)
 • mrs clara: Alo Nu aveÈi nevoie de orice fel de împrumut? DacÄ este aÈa, contactati-ne acum claraehizoyaya@gmail.com Pentru mai multe informaÈii Èi sÄ completeze un formular în viitor, astfel încât sÄ putem continua. nume: Èara: adresa: de stat: NumÄrul de telefon: Suma împrumutului: Durata de împrumut: Venitul lunar: Voi fi de aÈteptare pentru dvs. de e-mail acum. MulÈumesc în avans. doamna clar (Sun 13 Oct 2013 02:55)
 • muller:  Stimate Solicitant, Ne da credit pentru companii private Èi persoane fizice. PuteÈi gÄsi unele informaÈii vitale despre împrumut oferim mai jos. Ãn obÈinerea unui împrumut de la compania noastra, existÄ unele informaÈii avem nevoie pentru a trece pe la te înainte de a putea trece la procesul de aplicare. RATA: Ãn creditul oferim, facem responsabil de ratÄ a dobânzii de 3%. Suma acordatÄ: Ne da o sumÄ minimÄ de 500 $ la un maxim de $ 100,000,000.00 Deci, dacÄ sunteÈi interesat vÄ rugÄm sÄ contactaÈi acest e-mail: mullerjackloanlender@gmail.com (Wed 02 Oct 2013 02:17)
 • Rodrigo Luli.: Ai nevoie de un împrumut? AÈi fost în cÄutarea cazul în care pentru a obÈine un împrumut? Ai fost încercarea de a obÈine orice fel de împrumut? apoi se aplicÄ acum la? (rodrigoluliloanfirm@yahoo.com), dacÄ doriÈi sÄ obÈineÈi un împrumut la preÈuri accesibile. Creditul este oferit aici, la o ratÄ a dobânzii foarte scÄzutÄ de 3%. Contactati-ne acum daca sunteti interesati. (Mon 02 Sep 2013 07:56)
 • Jp Lenders: Ai nevoie de un împrumut? EÈti sunteÈi om de afaceri sau o femeie Èi aveÈi nevoie de un împrumut pentru a creÈte afacerea ta? Ai nevoie de capital pentru a porni o afacere? Indiferent de problemele tale de împrumut ar putea fi, aici vine de ajutorul tÄu ca oferim credite pentru persoane fizice Èi firme la ratÄ scÄzutÄ a dobânzii Èi la preÈuri accesibile. Contactati-ne azi la jplenders@blumail.org pentru a obÈine împrumutul de astÄzi. (Thu 01 Aug 2013 05:09)
 • MOVILÄ ELENA: sunt înregistratÄ Ã®n biroul de credit ca rÄu platnic din perioada de când a început criza înainte am avut mai multe credite pe care le-am achitat onorabil fÄrÄ Ã®ntârzieri. Ãn anul 2010 am acumulat mai multe restanÅ£e din motive bine întemeiate, dar acum nici o bancÄ nu se mai uitÄ Ã®n urmÄ, de ce?un infractor care a fÄcut puÅcÄrie este reabilitat mai repede, dar noi ce am fÄcut de nu putem fi reabilitaÅ£i, ce înseamnÄ acest Birou de Credit cu restanÅ£ieri? înseamnÄ oameni lÄsaÅ£i pe drumuri fÄrÄ a li se mai putea acorda o ÅansÄ. AÅ dori sÄ Åtiu dacÄ mai pot face Åi eu un credit ipotecar. (Tue 29 May 2012 16:02)
 • pirtica: Va rog ajutatima ,cu o banca care da credite iporecare.sunt in biroul de credite,si mai mult am ajuns si la Suport Colet.daca stiti ceva va rog ajutor.Mersi. (Wed 15 Feb 2012 18:16)
 • Mr,Julius: SalutÄri: * Consolidarea datoriilor * Ãn al doilea rând Ipoteca * Credite pentru afaceri * Credite personale * International de împrumut Detalii personale de calificÄri: * Valoarea creditului necesare: * Imprumut Scop: * Tara: * Nume: * Durata: * Vârsta: * Telefon: * * Lua legatura cu e = mail: juliusberger.loanfirm@gmail.com * De securitate socialÄ Åi nu verificare de credit, 100% garanÅ£ie. Tot ce trebuie sa faci este sÄ ne spui exact ce vrei, fÄrÄ Ã®ndoialÄ, visele tale sa devina realitate. . Luci Servicii Financiare Limit. spune da cand bancile spui NU. Ãn cele din urmÄ, un fond de împrumut pentru mici, instituÅ£iile intermediare, financiare mici, care sÄ aibÄ un capital nelimitat .* * Cu stima, pentru a rÄspunde dumneavoastrÄ. Cu sinceritate Dl Julius Berger * (Sat 14 Jan 2012 01:18)
 • Mr Manfred: EÅti în cÄutarea pentru imprumut oferim împrumut de la suma de $ 5,000.00 la $ 10,000,000.00, Åi oferim împrumut pentru a toate, oferim împrumut de afaceri, credit imobiliar, credit de consolidare Åi de credit ipotecar, pentru mai multe informaÅ£ii, atunci ne puteti contacta prin e-mail: mafredsvatoloanfirm@gmail.com NUMELE COMPLET .... Suma necesarÄ .. DURATA ... NumÄrul de telefon ... Å¢ARA .... STAT .. SEX .. Locul de muncÄ ... Scopul creditului .. ETC, Ceea ce priveÅte, MR Manfred SVATOS (Fri 01 Jul 2011 09:34)
 • ana: va rog sa stergeti anuntul cu matoschi anisoara,nu mai este valabil,va multumesc,voi urmari sa vad daca sunteti crecti (Sun 03 Apr 2011 13:54)
 • adela: ce sasi revina Romania nu vedeti ca scupeste tot oameni o sa ajuga sasi deie hn cap si petru o bucata de phine asta nu e criza asta e foamete? (Sat 02 Apr 2011 07:22)
 • ene daniel: sunt in baza de date a rau platnicilor de ceva timp as dori sa stiu daca exista vreo banca care imi poate acorda un card cu salarii in avans (Fri 14 Jan 2011 20:14)
 • Pavel: Cum pot sa aflu cu ce apar in biroul de credite nu mai am credite din 2005 ultimul achitat integral la jumatatea perioadei, pot fii conturii ne inchise la banc post figurez cu un credit deschis de 0 lei, pentruca nu-l pot inchide, din cauza unei erorii (Thu 02 Dec 2010 16:47)
 • nico: buna sant bagata restantiera in baza de date a biroului de credite si as dori sa mai fac un imprumut as vrea sa stiu daca se mai poate si la ce banca (Sat 20 Nov 2010 17:23)
 • dan moon: sunt ai nevoie de un împrumut vreau sÄ ne e-mail cu valoarea împrumutului care aveÅ£i nevoie acum multumesc. (Wed 20 Oct 2010 12:53)
 • ioana: Am nevoie de un imprumut 5-6000 euro minim. Sunt in biroul de credite, am o firma care merge in pierdere...ce optiuni am? (Fri 15 Oct 2010 16:01)
 • Cristi: Daca sunt restantier in baza de date la banca centrala pot sa mai fac vrun inprumut... (Tue 24 Aug 2010 17:51)
 • nogy: sunt restanta la banca am o fetita si am ramas fara sevici cum sa procedez nu stiu (Wed 16 Jun 2010 19:34)
 • matoschi anisoara: am un imprumut si un card,am urgenta nevoie de 5000-6000euro ,am avut ceva restante,dar pina anul acesta nu sa mai intimplat,sunt refuzata si nu e corect atit timp cit am fost corecta atitea ani.pot aduce persoane garant numai sa mi se acorde imprumutul am mare nevoie de bani va rog gasiti o modalitate de a ma ajuta.mentionez ca lucrez la stat si ade unde achita ratele mi am revenitmultumesc astept raspuns. (Wed 12 Aug 2009 20:53)
 • puscuta mircea: sunt interesat de un imprumut pe 7 ani,ptr a acoperii toate datoriile la bancile pe care le am,sunt inregistat la biroul credite ptr 60 zile(aproximativ),salariul 1450 roni,daca se poate as vrea un raspuns prin tel 0766105258,prin e-mail nu,restul ramane sa vorbesc cu un reprezentant de-al dvs,multumesc si astept un raspuns cat mai urgent (Sat 25 Oct 2008 19:57)
 • stoica: Caut un credit , persoane fizice.; chiar cu garantie ipotecara, dar cu conditia sa-mi faceti dvs, cadastru apartamentului . Pentru a putea face un credit mai mare ,deoarece vreau sa achit toate creditele de la alte banci , si sa mai raman si eu cu ceva. Salariul meu este 780 RONI net, deocamdata, (in noiembrie s-ar putea mari cu 50%, sunt prof) Cu respect Razvan Stoica (Wed 17 Sep 2008 07:52)
 • MARIUS: SI UNICREDIT TIRIAC ACORDA,CHIAR DC AU MAI MULTE INTARZIERI DE GRADUL 1 SAU 2 (45 ZILE),DAR SA NU FIE INTARZIERI DE PESTE 90 ZILE (Thu 20 Dec 2007 14:16)

(Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru continutul acestora)

Sus
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
Adauga Comentariu:

* Toate campurile sunt obligatorii
* Adresa de email nu va fi facuta publica

Nume:
Email*:
Comentariu:
<1000 Caractere
  Adauga emoticon
Cod Validare: Adauga codul de validare in campul din dreaptaAdauga caracterele din poza:
 

* Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile mincinoase, cu limbaj neadecvat sau obscen!
* Autorul comentariului este singurul responsabil (juridic) pentru continutul acestuia!

Cele mai citite stiri