KD Capital Management reduce comisioanele de tranzactionare

Data publicarii: 22-05-2008 | Bursa

KD Capital Management a redus, incepand de miercuri, comisioanele aferente serviciilor de brokeraj cu valori cuprinse intre 13 si 17%, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Decizia SSIF KD Capital Management vine ca urmare a anuntului Bursei de Valori Bucuresti de a reduce comisioanele de tranzactionare cu 10%. 

"Prin politica de comisioane practicata, KD vine in intampinarea asteptarilor investitorilor si  incurajeaza clientii care inregistreaza rulaje importante. Credem ca decizia BVB va determina o crestere a numarului de investitori la bursa si sporirea increderii acestora pentru produsele oferite pe aceasta piata" a declarat Silviu Enache, presedinte KD Capital Management. 

Pentru o investitie de minim 10.000 RON, comisionul va scadea de la 1,50% la 1,30% pe tranzactie. O noua facilitate oferita clientilor de KD Capital Management este reducerea comisionului in functie de rulajul mediu pe ultimele trei luni. Pentru o valoare initiala de minim 10.000 RON, cu un rulaj minim de 10.000 RON in ultimele trei luni, clientul beneficiaza de un comision de 1,10% pe tranzactie.

Pentru principalul produs oferit de SSIF KD Capital Management, Administrarea de Conturi Individuale (Private Wealth Management) societatea a decis reducerea comisioanelor de tranzactionare cu peste 14 puncte procentuale. "Private Wealth Management", PWM, consta in administrarea conturilor individuale de investitii. PWM se adreseaza in special clientilor cu economii medii si ridicate care nu au timpul si/sau informatiile necesare pentru a-si administra singuri activele. Principalele instrumente investitionale pentru acest produs il reprezinta valorile mobiliare listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: