The Stig e jucat de mai multi cascadori

Data publicarii: 27-01-2009 | Auto

Oficialii BBC au declarat ca The Stig este un personaj jucat de mai multi cascadori, nu de unul singur, cum se credea pana acum. In incercarea de a ascunde identitatea pilotului misterios de la Top Gear, oficialii BBC au declarat ca in spatele personajului The Stig sta de fapt, o armata de cascadori. Potrivit realizatorilor emisiunii Top Gear, The Stig este nimeni altul decat pilotul finladez Heikki Kovalainen, iar acestuia ii sunt alaturi inca sapte fosti piloti si cascadori.

Dintre cei sapte cascadori posibili putem enumera pe Russ Swift, Terry Grant, Julian Bailey, Chris Goodwin si Dan Lang. Exista posibilitatea ca oficialii BBC sa incerce sa induca in eroare publicul, mai ales dupa ce Ben Collins ar fi fost deconspirat ca fiind The Stig.

In timp ce oficialii BBC fac o declaratie privind identitatea lui Stig, Jeremy Clarkson declara ceva complet diferit, pentru a asigura misterul emisiunii Top Gear. Numele "The Stig" a fost introdus in emisiunea britanica de catre Jeremy Clarkson, deoarece aceasta era denumirea pe care o primeau bobocii din scoala in care a invatat acesta.

Jalopnik Via Automarket

Mai citeste si:

Ultimele stiri pe BankNews.ro: