Vrei sa primesti dobanda imediat dupa constituirea depozitului? Vezi oferte

Data publicarii: 19-04-2011 | Finante-Banci



Numarul bancilor care dau banii imediat dupa constituirea depozitelor a scazut in ultimul an, astfel ca in momentul de fata le putem numara pe degete. Majoritatea institutiilor de finantare care mai au astfel de oferte sunt banci mici sau medii. 

Cele care constituie economii in lei pentru persoane fizice sunt doar sase, dupa cum arata site-ul celor de la Conso. Am calculat dobanzile pentru o suma economisita de 2.000 de lei, pe o perioada de sase luni, cu plata dobanzii la constituirea depozitului. 

ATE Bank este creditorul care are cea mai buna bonificatie, daca ar fi sa calculam dupa paramentri enumerati mai sus. 7,75% este dobanda pe an astfel ca, in sase luni, la banii dumneavoastra se mai adauga inca 77,5 lei. Pentru a constitui depozitul "Acropole" aveti nevoie de o suma minima de 100 de lei. In cazul in care doriti sa scoateti banii mai devreme veti fi taxati cu 0,5% din suma. Nu vi se ia niciun leu doar in cazul in care retrageti banii in ziua scadenta. Nu va imaginati ca daca primiti banii din dobanda la constituirea depozitului, puteti sa va retrageti suma imediat dupa si sa beneficiati de bonificatie. 

Bank of Cyprus este cea de-a doua banca de pe piata care ofera un astfel de produs, din punct de vedere al bonificatiei. In cazul acestui creditor, dobanda este de 6,71%. Suma minima de care aveti nevoie pentru a va constitui depozitul "Tot inainte" este de 2.000 de lei. Si, ca si in cazul ofertei de mai sus, prelungirea poate fi facuta automat. In cazul in care nu scoateti banii in ziua scadenta, taxa de retragere este de 0,5% (min 5 lei) din suma retrasa sau 1% aplicat la sume mai mari de 15.000 lei. Economiile dumneavoastra vor creste aici cu 67,10 lei. 

Integral in Ziare.com