Nunta princiara: profit sau pierdere?

Data publicarii: 28-04-2011 | Lifestyle



Calcule optimiste lasa de inteles ca, in afara spectacolului sublim, rareori repetat intr-un secol, nunta princiara de la Londra ar putea da un nou avant relansarii economiei britanice. 

Evenimentul ar fi in stare sa impulsioneze toate sectoarele marketingului. Comertul, serviciile, afacerile de orice fel, nimic n-ar sta in loc, n-ar pierde oportunitatea sa-si traga un beneficiu dintr-un moment atat de favorabil, scrie Le Figaro.

Toate continentele, cu ochii pe nunta

Multimea abia asteapta sa se repeada la suveniruri, la ambalajele cu chipurile princiare, la obiectele de ceramica purtand insemne cu blazon si la amulete sau alte maruntisuri, care, ca si monedele sau timbrele filatelice, peste un numar de ani vor fi licitate de catre colectionari maniaci, la valori fabuloase.

De altfel, stirile din ultima vreme demonstreaza ca inventivitatea oamenilor de afaceri este avida sa nu scape nicio fantezie si sa profite de orice extravaganta. 

Presa se delecteaza povestind cum si-au pregatit investitorii hotelurile, si-au renovat restaurantele, au instruit personalul si cum si-au adaptat fondul de marfa ad hoc, incepand cu nevinovatele batiste imprimate princiar, si pana la incitantele prezervative, prezentate jubiliar. 

Optimistii n-au nicio indoiala ca turismul va cunoaste un impact fara egal, iar televiziunile vor inregistra un rating poate nemaiintalnit in lume. 

Asupra evenimentului, va holba ochii intreaga Europa, va sta uluita America, se vor minuna Asia, Africa, Australia si numai Antarctica va ramane nemuritoare si rece ca ghiata.

Integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: