Prima revista dedicata exclusiv pietei pensiilor private, tiparita de CSSPP

Data publicarii: 29-07-2011 | Media

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) anunta tiparirea buletinul informativ aferent semestrului I 2011 intr-un nou format grafic de tip revista.

 Materialul contine, in plus fata de datele statistice publicate deja in data de 18 iulie 2011, doua noi materiale de analiza.

 In editorialul "Concluziile unui inceput interesant”, domnul Mihai Seitan, consilier al presedintelui CSSPP si fost ministru al Muncii face o retrospectiva a factorilor care au influentat pozitiv dezvoltarea pensiilor private din Romania precum si o trecere in revista a potentialilor factori de risc cu care inca se mai confrunta acest mecanism.

 In articolul dedicat rubricii Analiza, Gheorghe Mot, analist CSSPP, propune folosirea indicatorilor cu privire la participantii din sistemul de pensii private in studierea tendintelor pietii muncii la nivel national, aducand argumente tehnice in acest sens.

 Publicatia "Buletin Informativ - Semestrul I 2011", poate fi accesata pe pagina www.csspp.ro, in format pdf, precum si la sediul institutiei, in format tiparit.