Saxo Bank face publice volumele de tranzactionare

Data publicarii: 02-09-2013 | Finante-Banci

Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online, a lansat doua noi initiative menite sa faca procesul de tranzactionare mai transparent: publicarea depozitelor clientilor si a volumelor de tranzactionare lunare si medii.

 Saxo Bank este prima banca din afara sectorului public care comunica aceste cifre, demonstrand dedicarea pentru transparenta in industria financiara. Valorile vor fi publicate in fiecare a 5-a zi a lunii, la: www.saxoworld.com/investorrelations/transparency

Cifrele publicate indica depozitele colaterale de tranzactionare ale clientilor, depozite care au atins suma de 6,83 miliarde $ pe iulie 2013, o crestere cu 10% fata de inceputul anului, cand inregistrau 6,21 miliarde $. 

Dupa un inceput in forta anul acesta, volumele de tranzactionare s-au stabilizat de la o medie zilnica de 16,2 miliarde $ pe primele 6 luni, la 11,9 miliarde $, in luna iulie 2013. 

Didier Abbato, Global Product Manager la Saxo Bank, a declarat: "Ne mandrim cu faptul ca suntem inovatori si lideri cand vine vorba de transparenta in industria serviciilor financiare, lucru vital daca privim la ce s-a intamplat cu industria in trecut. Ne straduim sa dezvoltam si sa punem in practica noi modalitati de a spori cantitatea de informatii disponibile clientilor. Prin asemenea initiative, vom continua sa castigam legitimitate si sa ne imbunatatim reputatia din piata.”

Saxo Bank a fost prima institutie financiara care a publicat datele OTC options si care a dezvoltat mereu de atunci ideile de transparenta si deschidere. In iunie 2012, banca a lansat modulul FX Open Orders pe TradingFloor.com, website-ul comunitatii de tranzactionare. Modulul Forex Open Orders ofera o privire de ansmablu, instantanee, asupra pozitiilor FX open plasate de clientii Saxo Bank pe 10 perechi valutare majore, permitand utilizatorilor sa acceseze ordine istorice in cross si in cadrul perechilor valutare respective. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: