Kepner-Tregoe mareste concurenta pe piata romaneasca a consultantei
Data publicarii: 21-11-2006
Aderarea anunta afaceri bune pentru consultanti
"Am decis sa ne extindem si in Romania deoarece credem ca piata de afaceri de aici s-a maturizat in ultimii ani si se afla acum in punctul in care are nevoie de tipul de servicii pe care le oferim. Afacerile din Romania au ajuns intr-un stadiu de dezvoltare in care optimizarea lor este vitala pentru profitabilitate - de aceea KT este aici.
In plus, printre clientii nostri se regasesc firme internationale care au operatiuni si in Romania, iar politica noastra este sa ne urmam clientii in pietele pe care acestia isi desfasoara activitatea", a declarat Business Development Manager Kepner-Tregoe, Ciprian Taraca.
"In contextul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, imbunatatirea performantelor operationale si de management ale companiilor devine o necesitate. Companiile care nu sunt inca pregatite pentru concurenta ce se anunta dupa 2007 vor constata rapid nevoia optimizarii propriei afaceri pentru a putea face fata standardelor europene", a afirmat Martin Wing, Kepner-Tregoe Vicepresident pentru Europa.
KT isi desfasoara activitatea in 44 tari, in 14 limbi diferite si a avut anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 50 milioane de dolari. In privinta cifrei de afaceri pe care compania se asteapta sa o inregistreze pe piata romaneasca, reprezentantii KT au declarat ca o astfel de estimare este prematura.
"Credem ca activitatea noastra in Romania va fi una profitabila. O parte a pietei este constienta de nevoia imbunatatirii performantelor operationale, in special in contextul aderarii Romaniei la UE la inceputul anului urmator.
Companiile care nu sunt inca pregatite pentru concurenta din 2007 vor constata rapid nevoia optimizarii propriei afaceri", a subliniat Ciprian Taraca.
Printre cei mai cunoscuti clienti ai KT se numara nume mari din industria aerospatiala (Boeing, Lockheed Martin), industria auto (Daimler Chrysler, SAAB, General Motors, Honda, Nissan), industria chimica (BASF, Aventis), a bunurilor de larg consum (Avon, Cargill, FujiFilm, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Philip Morris, Wrigley), electronice (Canon, Fujitsu, Hitachi, Motorola, Nokia, Olympus, Rohde & Schwartz, Sony), industria alimentara (Nestle, Del Monte, Heinz, Coca-Cola, Heineken, Kraft Foods), IT (Cisco, Dell, HP, IBM, Novell, Oracle, Sun, Seagate), industria grea, de constructii, farmaceutice, transporturi etc.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- TBI Bank urmează să fie achiziționată de Advent International
- Revolut a publicat raportul anual pentru 2024
- Încurajați de performanța în creștere a pieței hoteliere din București, investitorii vor construi circa 1.000 de camere de hotel noi până în 2027
- BT: Finantare pentru Simtel pentru finalizarea unui parc fotovoltaic in Giurgiu
- UNSICAR: Checklist de siguranță în vacanța de Paște
- Studiu EY România: Românii prioritizează calitatea și reducerile pentru Sărbătorile de Paște 2025
- #DreptulLaBanking: Protejează-ți datele financiare de Paște
- Studiu EY: Listările publice globale în T1 2025: între provocări și incertitudini
- Divizia de Property Management a Colliers preia administrarea cladirii de birouri Victoria Center
- Piața centrelor de date din România este în etapa gain momentum
- Salt Bank aniversează un an de la lansare cu un nou record: peste 500.000 de clienți
- Studiu EY: Companiile se vor confrunta cu schimbări majore ale politicilor fiscale și comerciale la nivel global
- Skanska a semnat vanzarea cladirii de birouri Equilibrium 1 catre fondul de investitii Gordiusz Private Equity
- EY-Parthenon a asistat acționarii Forza Rossa și British Motors în vânzarea dealerilor auto Ferrari și Aston Martin în România
- Colliers: Oferta redusă și creșterea chiriilor îngreunează accesul la spații moderne de birouri