Revolut își lansează serviciile și în Statele Unite ale Americii

Data publicarii: 27-03-2020 | Finante-Banci
Revolut, unul dintre cele mai importante fintech-uri din ultimii ani, cu peste 10 milioane de utilizatori în Europa, și-a lansat la data de 24 martie aplicația financiară și cardul de debit și în America de Nord, mai precis în Statele Unite ale Americii.

Din anul 2015, când Revolut s-a lansat pe piață cu misiunea de a construi o super-aplicație financiară pentru utilizatorii care își doresc ușurință în gestionarea tuturor aspectelor financiare care țin de viața lor, Revolut a reușit să se extindă în toată lumea, atrăgând peste zece milioane de utilizatori, obținând în același timp investiții de peste 800 de milioane de dolari. În acest moment, compania numără peste 2000 de angajați la nivel global, inclusiv în America de Nord, în San Francisco sau New York.

Astfel, începând cu data de 24 martie, cetățenii americani își pot crea conturi Revolut în doar câteva minute direct de pe terminalele mobile. Odată ce conturile personale sunt aprobate, utilizatorii le vor putea utiliza pentru plăți sau pentru depunerea salariului. Toate aceste depozite vor fi asigurate prin FDIC în sumă de până la 250.000 de dolari în urma unui parteneriat semnat cu Metropolitan Commercial Bank.

Serviciile Revolut sunt transparent, prin urmare, utilizatorii au parte de vizibilitate și control total asupra propriilor finanțe, primind notificări instant cu privire la plățile efectuate. Aceștia pot vizualiza defaclcat și istoricul plăților ori stabili bugete de cheltuieli lunare.

“Întrucât costul vieții crește disproporționat cu salariile pe care le primesc oamenii, acum, mai mult ca oricând, aceștia au nevoie să știe cu exactitate ce bani le intră și le ies din cont. Ei trebuie să aibă toate uneltele necesare care să îi ajute să își gestioneze banii mai convenabil și mai clar”, a declarat Nik Storonsky, Fondator și CEO - Revolut.

Mai mult, totți utilizatorii Nord-Americani de Revolut, la fel ca și cei din Europa și Asia, vor beneficia de transferuri de bani gratis instant. Aceștia vor putea de asemenea împărți notele de plată printr-o simplă apăsare de buton sau rotunji tranzacțiile efectuate cu cardul, sumele în plus fiind stocate în pușculițele digitale Vaults.

“Atunci când cheltuie sau transferă bani în străinătate, cele mai multe persoane nu sunt conștiente de comisioanele ascunse pe care le percep băncile. Lumea devine tot mai conectată, iar serviciile financiare ar trebui să sprijine acest lucru, nu să îl împiedice”, a continuat Storonsky.