Provident Financial a deschis o sucursala in Galati

Data publicarii: 20-03-2007 | Finante-Banci

Provident Financial Romania, companie care furnizeaza credite de consum, a inaugurat marti sucursala sa din Galati, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Locuitorii orasului Galati au astfel acces la un sistem de finantare denumit creditul la domiciliu. Este vorba despre imprumuturi in numerar, de valoare mica, pe termen scurt si fara garantii. Creditele sunt acordate la domiciliul clientului, in termen de 48 de ore, de catre reprezentantii companiei care viziteaza apoi clientul in fiecare saptamana pentru a incasa ratele si, daca sunt solicitati, pentru a acorda noi credite. 

Stephen Rice, Director General al Provident Financial Romania, a declarat: "Suntem foarte bucurosi sa putem extinde serviciile Provident si in municipiul Galati. Evenimentul de astazi reprezinta dovada succesului de care se bucura in Romania acest sistem de finantare simplu, rapid si transparent. Ne propunem sa extindem beneficiile creditului catre anumite segmente de piata adesea trecute cu vederea de alte institutii financiare, venind astfel in intampinarea nevoilor oamenilor cu venituri moderate."

Clientii pot imprumuta initial de la 400 la 1000 de lei pe o perioada de pana la 39 de saptamani. Clientii existenti pot solicita imprumuturi mai mari, de pana la 2.000 de lei, cu o perioada maxima de rambursare de 52 de saptamani. Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit si nu exista comisioane sau taxe ascunse, conform oficialilor Provident.

Serviciile companiei britanice sunt disponibile in acest moment in Bucuresti, Galati, Brasov, Braila, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu, Targoviste, Buzau si Urziceni.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: