Arhiva » Aprilie 2020 » 09 Aprilie 2020

Toate stirile publicate in data de 09 Aprilie 2020 | 3 de inregistrari

  • EY: Importul, productia si distributia de alcool sanitar – ce implica din perspectiva accizelor?

    Alcoolul sanitar, cel mai utilizat dezinfectant pentru uz extern la nivel casnic, este în prezent unul dintre cele mai căutate produse de pe piața de profil atât la noi cât și în străinătate.Produsul este însă asimilat celorlalte produse pe bază de alool și prin urmare, acciza precum alcoolul etilic și implicit, atent supravegheat. Pentru producția, importul sau vânzarea acestuia, sunt, de aceea, câteva cerințe importante care trebuie respectate.

  • PwC România - Studiu măsuri fiscale

    Potrivit studiului „Barometrul HR” realizat în aceste zile de PwC România, peste 90% dintre respodenți, reprezentanți ai companiilor din România, consideră amânarea plății obligațiilor fiscale fără instituirea accesoriilor până la 30 de zile de la încetarea stării de urgență, drept una dintre cele mai utile măsuri adoptate de Guvern în contextul crizei generate de epidemia de Covid-19.

  • Pandemia va duce la o distrugere enormă a capitalului și la șomaj structural: analiză T2 Saxo Bank

    „Piața globală de creștere din 2009-2020, cea mai lungă din istorie, tocmai a murit de coronavirus” spune Steen Jakobsen, CIO la Saxo Bank. Potrivit acestuia, virusul Covid-19 este catalizatorul care ăn această perioadă ne-a dovedit cât de fragil este sistemul nostru financiar și odată cu el, economia globală.