Arhiva » Decembrie 2020 » 26 Decembrie 2020

Toate stirile publicate in data de 26 Decembrie 2020 | 2 de inregistrari

  • Kaspersky: Jocurile, LEGO și K-pop – în topul căutărilor online ale copiilor, înainte de Crăciun

    Apropierea sărbătorilor de iarnă, vine la pachet cu o serie de pregătiri pe care oamenii din lumea întreagă și le fac, pentru a- bucura pe cei din jur dar mai ales, pentru a-și îndeplini dorințele acumulate în perioada de peste an. Luând ca etalon luna noiembrie ca fiind luna în care majoritatea celor tineri își fac listele cu dorințele de Crăciun, experții Kaspersky Safe Kids au analizat căutările efectuate ale copiilor în această perioadă.

  • Studiu Deloitte: patru din zece consumatori vor cheltui mai putin de Craciun decat anul trecut in contextul pandemiei de COVID-19

    Potrivit studiului Deloitte 2020 Holiday Retail Survey realizat recent de către cei de la Deloitte cu sprijinul a 4000 de consumatori din SUA, în acest an, aproape 4 din 10 aceștia și-au propus să cheltuiască mai puțin cu ocazia Crăciunului decât au făcut-o în anii anteriori. Potrivit studiului, atitudinea consumatorilor s-a schimbat în contextul pandemiei de Covid-19, anxietatea fiind sentimentul dominant în această perioadă, stare care are la bază precauția consumatorilor pentru situația economică (50%) dar și planurile de a economisi (40%).