Arhiva » Iulie 2021 » 02 Iulie 2021

Toate stirile publicate in data de 02 Iulie 2021 | 4 de inregistrari

  • ING a finanțat cu 20 milioane lei Damila SRL

    ING Bank România a acordat un credit de 20 de milioane de lei companiei Damila, o companie cu capital privat românesc care activează și joacă un rol important pe piața materialelor de construcții și finisaje atât ca și comerciant cât și ca producător.

  • Studiu de atractivitate EY Romania: Investitorii revin in 2021

    Investițiile străine directe au fost afectate inevitabil de pandemia de Covid-19 nu doar în România ci și în restul lumii. Mia mult, pe lângă chestiunile legate de stabilitatea politică și fiscală, investitorii au început să fie din ce în ce mai atenți și la felul în care autoritățile din țările de destinație au reușit să gestioneze pandemia.

  • PwC Consumer Pulse: Peste 50% dintre consumatori sunt preocupați de economisire și sunt atenți la prețuri

    54% dintre consumatori s-au concentrat pe economisire în vreme ce 56% au fost mai atenți la prețuri în ultimele nouă luni potrivit sondajului Global Consumer Insight Pulse realizat de PwC în luna iunie a acestui an. Oamenii sunt preocupați de siguranța financiară la fel ca în ultimul trimestru al anului trecut chiar dacă între timp au demarat și campaniile de vaccinare iar economia dă semne de revenire.

  • FlixBus reia cursele cu autocarul spre Ungaria, după o pauză de 9 luni

    Pe fondul încetinirii pandemiei de Covid-19 și ca urmare a programelor naționale de vaccinare, FlixBus anunță încă o dată extinderea ofertei de călătorii internaționale din România. Cu această ocazie, potrivit comunicatelor oficiale ale companiei de transporturi, FlixBus își va relua cursele cu autocarul spre Ungaria după o pauză de nouă luni.