Arhiva » Iulie 2022 » 01 Iulie 2022

Toate stirile publicate in data de 01 Iulie 2022 | 3 de inregistrari

  • PwC: Peste o treime dintre directorii executivi din ECE, inclusiv din România, estimează scăderea afacerilor în anul următor

    Față de omologii lor la nivel global, directorii executivi din zona Europei Centrală și de Est se arată mult mai îngrijorați vizavi de riscurile cu care se confruntă companiile pe care le conduc, privind modul operațional, competiția, contextul geopolitic sau securitatea cibernetică. Pe de altă parte, potrivit raportului Global Risk Survey 2022 realizat de PwC, aceștia acționează și cheltuiesc mai puțin pentru a reduce aceste riscuri decât omologii lor la nivel global.

  • #viatafaraplastic - Start Patrula Zero Plastic 2022!

    Patrula Zero Plastic, un program derulat în parteneriat de către WWF-România și Lidl România, își propune eliminarea plasticului existent în natură. După ce în primii ani de activitate acest program a fost activ în mod special în Delta Dunării, proiectul continuă în această locație dar își va extinde aria de interes în pădurile din jurul orașului Brașov, pentru cel de-al treilea an.

  • Studiu Deloitte: majoritatea femeilor care lucreaza resimt un nivel tot mai mare de stres, multe se simt epuizate si planuiesc sa demisioneze

    Potrivit studiului Deloitte Women @ Work 2022, 53% dintre femeile care lucrează în prezent se confruntă cu un nivel de stres mai mare decât în urmă cu un an, în vreme ce 46% susțin că sunt deja epuizate. Mai mult, 40% dintre acestea aleg să demisioneze din cauza burnout-ului (epuizării totale), în vreme ce mai mult de jumătate din femeile care au participat la acest studiu, vor să renunțe la actualul angajator în următorii doi ani. Doar 10% dintre respondenți spun că plănuiesc să își mențină locul de muncă actual.