Procesul de rebranding costa UPC Romania 2 mil euro
Data publicarii: 04-06-2007 | AfaceriUPC Romania a prezentat luni, noua sa pozitionare de brand si identitate vizuala, proces care va dura pana la sfarsitul anului 2008 si pentru care s-a dat din buget doua milioane euro, a declarat directorul executiv UPC Romania, Richard Anderson. Rebrandingul companiei presupune investitii pentru imbunatatirea retelelor si in relatiile cu clientii. "Pana la finalul acestui an, intentionam sa deschidem doua call centeruri in tara, cu numar unic de apel, pentru a micsora timpul de asteptare a celor care solicita informatii. In prezent suntem in masura sa raspundem la 80% din solicitarile abonatilor", a declarat Richard.
UPC Romania a anuntat ca, pana la sfarsitul lui 2007, va introduce un sistem unic de facturare a clientilor si analizeaza introducerea unor metode alternative de plata a facturilor.
UPC Romania a semnat un parteneriat cu Posta Romana, pentru distribuitrea facturilor la nivelul intregii tari. Clientii din Bucuresti au posibilitatea de a plati prin intermediul Bancii Transilvania, iar pe viitor, acestia vor putea sa achite facturile si online, pe site-ul companiei.
"Pana la sfarsitul anului 2007, ne vom axa spre imaginea UPC Romania care ase va tranforma, iar casieriile UPC vor deveni un centru de relatii cu clientii, unde abonatii nostri vor avea posibilitatea de a testa serviciile oferite de noi", a declarat directorul de marketing si vanzari, Raluca Millin.
UPC Romania analizeaza posibilitatea de a introduce sistemul WIMAX, pentru ca, potrivit lui Richard Anderson, WIMAX ar fi potrivit pentru oferta companiei, business-to-business.
Anderson a precizat ca saptamana trecuta a achizitionat o retea din Focsani. De asemenea, el a declarat ca mai analizeaza posibilitatea de a face acest lucru si in alte zone ale tarii.
Operatorul de cablu si internet, UPC a anuntat in februarie ca intentioneaza sa investeasca anul acesta, 40 de milioane de euro in dezvloltarea infrastructurii retelei companiei, a declarat, luni, Raluca Milin, director de marketing si vanzari al companiei.
Incepand de la 1 iunie, UPC Romania are o noua campanie prin care clientii UPC au convorbiri gratuite nelimitat pentru orice retea fixa nationala. Pachetul "Familia" are un tarif de 50 de lei, ofera minute gratuite si nelimitate in orice retea fixp nast, in afara orelor de varf (intre orele 18-08) si internet standard cu viteza de download de 1 Mbps.
De asemenea, pachetul "Activ", care costa 80 de lei ofera clientilor minute gratuite si nelimitat in orice retea fixa nationala oricand, si internet cu 4 Mbps viteza de download. Oferta este valabila pana la 31 august, pentru cvlientii UPC de televiziune, la incheierea unui abonament pe un an de zile.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- TBI Bank urmează să fie achiziționată de Advent International
- Revolut a publicat raportul anual pentru 2024
- Încurajați de performanța în creștere a pieței hoteliere din București, investitorii vor construi circa 1.000 de camere de hotel noi până în 2027
- BT: Finantare pentru Simtel pentru finalizarea unui parc fotovoltaic in Giurgiu
- UNSICAR: Checklist de siguranță în vacanța de Paște
- Studiu EY România: Românii prioritizează calitatea și reducerile pentru Sărbătorile de Paște 2025
- #DreptulLaBanking: Protejează-ți datele financiare de Paște
- Studiu EY: Listările publice globale în T1 2025: între provocări și incertitudini
- Divizia de Property Management a Colliers preia administrarea cladirii de birouri Victoria Center
- Piața centrelor de date din România este în etapa gain momentum
- Salt Bank aniversează un an de la lansare cu un nou record: peste 500.000 de clienți
- Studiu EY: Companiile se vor confrunta cu schimbări majore ale politicilor fiscale și comerciale la nivel global
- Skanska a semnat vanzarea cladirii de birouri Equilibrium 1 catre fondul de investitii Gordiusz Private Equity
- EY-Parthenon a asistat acționarii Forza Rossa și British Motors în vânzarea dealerilor auto Ferrari și Aston Martin în România
- Colliers: Oferta redusă și creșterea chiriilor îngreunează accesul la spații moderne de birouri