Sute de posturi vacante in call centere. VEZI ce firme fac angajari

Data publicarii: 08-04-2011 | HR/Cariere



Ritmul angajarilor in call centere este extrem de alert Si in acest an, companiile din domeniu ofera sute de joburi in momentul de fata.

Firmele Callpoint,  Genpact, Competence Call Center (CCC), XLW STAR,  EasyCall, Wipro Technolgies sau Global Remote Services sunt doar cateva dintre firmele care fac angajari.

Callpoint ofera 30 de posturi zilele acestea la targul de cariera Si va recruta alte 100 de persoane in lunile urmatoare.

"Avand in vedere ca proiectele actuale sunt in continua dezvoltare Si avem  deja noi proiecte pentru care trebuie sa formam echipe, estimam ca vom avea deschise in jur de 30 de pozitii. Totodata, in urmatoarele luni ne aSteptam ca peste 100 de persoane sa ni se alature", spune Silvia Vochita, HR Specialist la Callpoint.

EasyCall recruteaza la Bacau, BotoSani, Piatra Neamt Si Suceava Si are peste 60 de pozitii vacante.

CGS Romania recruteaza vorbitori de engleza Si spaniola. Compania are aproape 100 de posturi vacante in BucureSti Si BraSov.

Genpact cauta personal pentru BucureSti Si Cluj, firma cauta vorbitori de germana, franceza, spaniola, ceha, dar Si daneza Si suedeza.

Alte cateva sute de posturi sunt disponibile Si in cadrul firmelor Global Remote Services, Competence Call Center Si XLW Star.

Vorbitorii de germana, franceza, italiana, spaniola, olandeza, portugheza sau rusa sunt printre cei mai cautati de angajatorii de pe piata locala. Sanse mari la angajare mai au si cei care vorbesc fluent greaca, turca, poloneza, ceha, araba sau o limba nordica.

Salariul unui cunoscator a doua limbi straine, engleza si o limba "rara", angajat intr-o multinationala variaza intre 500 si 700 de euro lunar, pentru un nou angajat si pot ajunge la 1.200 de euro pe luna in cazul celor care detin o functie de conducere.

Sursa: Realitatea.net