Banca Italo Romena lanseaza o noua versiune a serviciului Internet Banking - BIR WEB

Data publicarii: 17-02-2012 | Finante-Banci

Banca Italo Romena lanseaza o noua versiune pentru serviciul Internet Banking - BIR WEB, ce ofera utilizatorilor, persoane fizice si juridice, o platforma integrata, cu un ridicat standard tehnologic, care permite efectuarea de la distanta a operatiunilor bancare.

Printre cele mai importante avantaje ale noii versiuni a serviciului Internet Banking - BIR WEB se regasesc: interfata prietenoasa pentru accesarea conturilor curente 24 de ore din 24, de pe orice computer conectat la Internet, simplificarea procesului de efectuare a platilor in doar doi pasi (initiere si avizare), precum si posibilitatea de a constitui depozite la termen.

In plus, pana la finalul lunii martie 2012, serviciul Internet Banking - BIR WEB este oferit de catre Banca fara comision de administrare lunara, atat utilizatorilor actuali, cat si noilor utilizatori, astfel incat acestia sa poata descoperi potentialul serviciului.

"Traim intr-o lume din ce in ce mai rapida, in care timpul a devenit moneda de schimb, iar mediul online reprezinta o necesitate a vietii de zi cu zi. Din acest motiv, inregistram un numar din ce in ce mai mare de clienti care aleg sa utilizeze serviciul Internet Banking - BIR WEB. Astfel, initiativa Bancii Italo Romena de a crea facilitati suplimentare pentru utilizatorii acestui serviciu a venit in mod firesc, din dorinta de a le oferi permanent clientilor nostri servicii de inalta calitate”, a declarat Giulio Simonelli, Directorul General al Bancii Italo Romena.

Serviciul Internet Banking - BIR WEB se adreseaza clientilor persoane fizice in doua variante - Basic si Smart - in functie de operatiunile permise in timp ce clientii persoane juridice au la dispozitie un serviciu complet, ce le permite efectuarea unei game variate de operatiuni bancare.

Despre Banca Italo Romena

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 si reprezinta un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar. Din anul 2000, face parte din Grupul Veneto Banca, care se afla printre primele 12 institutii financiar-bancare din Italia. 

Din 2001, Banca Italo Romena si-a dezvoltat treptat reteaua teritoriala si portofoliul de clienti. Dintr-o banca orientata, la inceput, catre segmentul corporate, in special catre societatile italiene, aceasta s-a deschis, cu timpul, si catre societatile romanesti si catre segmentul retail.

Sediul central al Bancii Italo Romena se afla la Treviso (Italia), iar in Romania aceasta opereaza prin Sucursala Bucuresti, a carei retea cuprinde 22 de agentii, dintre care 5 se afla in Bucuresti si 17 sunt situate in cele mai importante orase.