Credit Europe Bank reduce costurile pentru creditele de nevoi personale in lei

Data publicarii: Astazi, 04-07-2013 | Finante-Banci

Credit Europe Bank propune utilizatorilor de servicii bancare, pana in luna septembrie conditii speciale pentru credite de nevoi personale fara garantii, acordate in moneda locala.

Astfel, rata dobanzii variabile pentru produsul CreditAvantaj Instant va fi calculata tinand cont de indicele ROBOR la 3 luni, in loc de indicele ROBOR la 6 luni ca pana acum, la care se va adauga marja fixa de 7,5%. Comisionul de administrare lunar, aplicabil la sold, va fi si el modificat fata de oferta standard de pana acum, fiind redus cu peste 60%.

De exemplu, pentru o cotatie a indicelui ROBOR 3M de 4,63% - calculata la data de 01.07.2013 - costul anual total al unui credit va fi de 12.93%. In aceste conditii, la o valoare a creditului de 20.000 lei, acordat pe o perioada de 60 luni, rata lunara este de 457,21 lei, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) fiind 13,55%, iar valoarea totala platibila de catre client 27.135,09 lei.

 "Dorim sa raspundem cat mai bine asteptarilor clientilor si potentialilor nostri clienti prin solutii bancare cat mai potrivite pentru nevoile acestora, oferind produse cu caracteristici atractive, pe care le imbunatatim cu regularitate. Aceasta campanie aduce o oferta comparabila cu cele mai bune din acest segment, nu doar prin conditiile financiare, ci si prin timpul scurt de raspuns, ca efect al optimizarii procesului de analiza a solicitarilor de credit”, a declarat Alexandra Ciuc, Head of Banking Products la Credit Europe Bank Romania. 

Campania ofera, de asemenea, conditii preferentiale pentru cei care detin un card de salariu eliberat de banca (Credit Europe Net Display Card sau CashAvantaj) si doresc sa acceseze un asemenea tip de credit. Acestia vor putea beneficia atat de dobanda redusa cat si de un comision de administrare lunar, aplicabil la sold, diminuat cu 60% la 0.05%. 

Perioada de creditare aferenta acestui tip de produs poate varia intre 6 si 60 de luni.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: