Banca Transilvania a lansat ''Creditul de doua ori cat casa''

Data publicarii: 07-03-2007 | Finante-Banci

Banca Transilvania a lansat astazi "Creditul de doua ori cat casa", un produs care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si clientilor IMM. Punctul forte al produsului este faptul ca garantiile imobiliare solicitate trebuie sa acopere doar jumatate din valoarea creditului. Cu ajutorul acestui credit, poate fi acoperit necesarul de resurse suplimentare de capital al micilor intreprinzatori, precum si nevoile de finantare ale persoanelor fizice. Limita maxima a sumei creditate este de 200.000 de euro sau echivalentul in lei, cea minima fiind de 30.000 de euro sau echivalentul in lei. Creditul poate fi acordat pe o perioada de pana la 20 de ani. Valoarea neacoperita de garantiile imobiliare nu poate fi mai mare de 75.000 de euro.

Ionut Patrahau, director general adjunct al Bancii Transilvania

"Daca ai un imobil si iti doresti un imobil de doua ori mai scump, iei credit de doua ori cat casa", a declarat in cadrul unei conferinte de presa Ionut Patrahau, director general adjunct al Bancii Transilvania.

Produsul se adreseaza in principal medicilor, notarilor, micilor intreprinzatori care vor sa-si dezvolte afacerea. Pot beneficia de acest credit companiile care functioneaza de cel putin 2 ani, au o evolutie pozitiva a cifrei de afaceri - conform ultimului bilant contabil, nu au fost inregistrate la Centrala Incidentelor de Plati cu mai mult de 3 probleme majore in ultimele 6 luni si nu sunt in interdictie de a emite cecuri bancare.

In ceea ce priveste persoanele fizice, pot beneficia de credit cetatenii romani cu domiciliul in tara sau care lucreaza in strainatate de cel putin un an de zile, care au varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani.

"Banca Transilvania sustine spiritul antreprenorial romanesc si doreste sa transforme in realitate ideile de afaceri ale intreprinzatorilor. Preocuparea noastra este argumentata de faptul ca, la fiecare 3 luni, venim pe piata cu cate un produs care raspunde nevoilor clientilor IMM", a declarat directorul general al BT, Robert C. Rekkers.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: