Crin Antonescu, noul presedinte al PNL

Data publicarii: 21-03-2009 | Politica

Crin Antonescu, fost vicepresedinte al PNL, a fost ales in aceasta seara presedintele Partidului National Liberal, cu 873 de voturi. Calin Popescu Tariceanu a obtinut 546 de voturi. 12 voturi au fost anulate.

In primul sau discurs, in calitate de presedinte al partidului, Crin Antonescu a declarat ca a ajuns in fruntea partidului numai prin vointa delegatilor prezenti, "fara conspiratii , fara aranjamente".

El a spus ca vine in fruntea PNL cu toate gandurile sale bune, dorind, impreuna cu colegii sai, sa se indrepte spre cei care cred ca nu mai au nicio sansa in Romania.

"Va chem sa indreptam primul nostru gand pentru aceia care cred ca in Romania nu mai au nicio sansa", "celor care nu mai au incredere in politica si politicieni", a spus Antonescu, dupa aflarea rezultatului votului.

Acesta a mai spus ca daca el, "un om simplu, un om normal" , "fara conspiratii , fara aranjamente", numai prin vointa delegatilor la Congres, a putut ajunge presedinte "al celui mai mare partid din Romania",  atunci fiecare roman are o sansa.

El le-a multumit celor care l-au votat, dar si celor care nu l-au votat si in mod special lui Radu Campeanu, lui Mircea Ionescu Quintus si lui Calin Popescu Tariceanu.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: