Termeni si Conditii

Folosirea, incluzand vizitarea site-ului banknews.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Prin folosirea acestui site va angajati ca toate datele furnizate de dvs. sunt corecte si aveti dreptul de a le folosi.

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului banknews.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul banknews.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze banknews.ro in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Serviciului si/sau a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de banknews.ro ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.

Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina utilizatorului.

Actualizarea cursului valutar se face zilnic, informatiile fiind preluate de pe site-ul oficial al Bancii Nationale a Romaniei ( BNR ). Toate informatiile prezentate pe site-ul banknews.ro referitoare la cotatiile valutare au caracter pur informativ.

Cursul bancilor este actualizat din ora in ora si este preluat de pe site-ul oficial al fiecarei banci in parte. Toate informatiile au caracter pur informativ. Cursul valutar variaza in functie de evolutia pietei valutare si de interesul de cumparare/vanzare existent de-a lungul zilei. Este indicat ca inainte de a face o tranzactie, sa verificati direct la banca cursul oficial

Ne declinam raspunderea pentru eventualele erori de introducere si/sau publicare ce pot aparea pe site. Imediat anuntate/reperate, erorile vor fi remediate cat mai repede posibil.

Firma Vpc Online srl, in calitate de operator al site-ului banknews.ro, nu poate fi facut raspunzator pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea acestui site sau ca urmare a oricarei erori aparute.