Fata nostima a crizei economice

Data publicarii: 25-03-2009 | Diverse

Patronii unei cafenele din New York au astupat prizele pentru a scapa de clientii cu laptop. De la sistarea unor proiecte de constructii masive la expedierea "acasa" a unor animale din gradini zoologice sau la desfiintarea prizelor in cafenele, recesiunea globala se manifesta in feluri care uneori reflecta inventivitatea spiritului uman. Potrivit jurnalistilor agentiei Reuters, aceasta perioada dificila are si numeroase exemple care ne pot face sa zambim si sa depasim mai usor criza.

Spre exemplu, o patiserie-cafenea din Jackson Heights, cartierul newyorkez Queens, frecventata de scriitori si studenti, si-a astupat prizele din dreptul meselor, pentru a-si descuraja clientii sa stea mult peste durata consumatiei propriuzise. Prin urmare, posesorii de laptopuri pot sta numai cat ii tin acumulatorii aparatelor.

Pe de alta parte, ca veste buna pentru cei oricum bogati, perioada de asteptare pentru un bolid Lamborghini nou-nout s-a redus la numai sase luni, de la cel putin un an. O parte din numerosii doritori inscrisi pe liste si-au anulat comenzile din cauza reducerii veni turilor personale.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: