Romania ramane o piata cu potential pentru Google

Data publicarii: 03-11-2009 | Afaceri

Google va investi in continuare pe piata romaneasca si chiar ia in calcul posibilitatea de a deschide un birou in Romania, aceasta fiind una dintre regiunile cu potential, au anuntat, marti, reprezentantii ai companiei, care participa la Bucuresti la conferinta RoNewMedia 4.0.

"Multe dintre produsele pe care le-am lansat pe piata au avut succes. Pot spune ca vor fi lansate noi produse Google pentru piata din Romania, chiar e posibil sa deschidem un birou aici. Nu in urmatoarea perioada, dar planurile exista. Piata din Romania e foarte activa", a mentionat Hrabren Suknaic, Regional Manager Google Adriatics & Bulgaria, Croatia.

Steffen Ehrhardt, Product Specialist & Project Manage Emerging Markets de la Google a recunoscut ca prioritizarea este o provocare pentru Google: "Romania este una dintre regiunile noastre cu cea mai mare crestere, este o piata mare si vrem sa investim mai mult in pietele locale. Nu e importanta doar oportunitatea generata de advertising, cat cea generata de consumator, care este principalul element care ne dicteaza strategia", a explicat acesta.

Evenimentul RoNewMedia 4.0, organizat de divizia de new media a grupului Realitatea-Catavencu, cu sprijinul Orange si Kombo - Google Certified Company, a inceput, marti, la ora 9.00, la la World Trade Center Bucuresti, anuntand, pe langa dezbateri si workshopuri, o gala de premiere a celor mai cele mai eficiente si curajoase lucrari in materie de design, respectiv productie video din web-ul autohton.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: