BRD Securities intermediaza cea de-a doua emisiune de obligatiuni municipale Lugoj

Data publicarii: 23-10-2006
In perioada 31 octombrie 2006 - 13 noiembrie 2006, BRD Securities Groupe Societe Generale S.A. va intermedia cea de-a doua oferta publica de vanzare de obligatiuni, in valoare de 3.500.000 RON, emise de municipiul Lugoj, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Subscrierea se va desfasura prin grupul de distribu]ie format din BRD Securitites Groupe Societe Generale SA si BRD - Groupe Societe Generale, in unitatile mentionate in prospect.

Dobanda este variabila, calculata conform formulei [(BUBID 3M+BUBOR 3M)/2] + 0,95%, si se va plati trimestrial. Pentru prima perioada de calcul, rata dobanzii este de 9,68% pe an.

Imprumutul obligatar se va rambursa in 32 de rate trimestriale, incepand cu data de 15 decembrie 2006, pana la data de 15 septembrie 2014.

Numarul total de obligatiuni emise este de 35.000, iar pretul de emisiune este 100 RON, egal cu valoarea nominala. Metoda de alocare in cadrul ofertei este "primul venit, primul servit", separat pe fiecare transa rezervata investitorilor persoane fizice (20% din valoarea ofertei), respectiv transa investitorilor persoane juridice (80% din valoarea emisiunii).

Fondurile rezultate ca urmare a vanzarii obliga]iunilor vor fi folosite pentru finantarea proiectului de investitii "Modernizare drumuri municipale Lugoj".

Dupa confirmarea de catre CNVM a raportului privind rezultatele ofertei publice de vanzare pe piata primara, Primaria Municipiului Lugoj va face demersurile necesare inscrierii obligatiunilor municipale Lugoj la cota Bursei de Valori Bucuresti.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: