Arhiva » Ianuarie 2017 » 21 Ianuarie 2017

Toate stirile publicate in data de 21 Ianuarie 2017 | 8 de inregistrari

  • Impactul asupra bugetului european din cauza Brexit-ului

    Theresa May, premierul britanic, a declarat intr-una dintre cele mai urmarite iesiri publice din ultimii ani ca Marea Britanie va parasi piata unica a UE si se va concentra pe semnarea unui acord intre partea britanica si blocul european.

  • Brexit: o analiza

    Votul din 23 iunie, cand alegatorii britanici au votat in favoarea iesirii tarii din Uniunea Europeana, a declansat turbulente pe pietele financiare globale, iar lira sterlina s-a depreciat semnificativ, ajungand la cel mai scazut nivel din ultimii 31 de ani in raport cu dolarul.

  • Fuziunea Bancii Comerciale Carpatica cu Patria Bank

    Pe data de 19 august a acestui an, Patria Bank si Banca Comerciala Carpatica au prezentat un comunicat de fuziune in care se specifica faptul ca Oficiul Registrului Comertului a admis cererea de publicare a proiectului de fuziune prin absorbtia primei banci de catre cea din urma.

  • Oamenii considera ca iPhone nu ofera valoare pentru pretul pe care il are

    Un studiu efectuat de catre banca UBS pe un esantion reprezentativ de 6500 de persoane din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, China, Germania si Japonia, prezinta concluzii care nu sunt deloc in favoarea companiei Apple, cea care produce modelele iPhone.

  • CFR Calatori: Cinci de trenuri anulate sambata

    CFR Calatori a anulat sambata cinci trenuri care ar fi trebuit sa circule in judetele Constanta, Tulcea si Ialomita, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, cu temperaturi extrem de scazute, potrivit informatiilor publicate pe site-ul companiei.

  • Fitch a confirmat ratingul pentru Bucuresti la "BBB minus", cu perspectiva stabila

    Fitch Ratings a confirmat vineri ratingurile pentru datoriile pe termen lung in valuta si moneda locala atribuite orasului Bucuresti la "BBB minus", ambele cu perspectiva stabila, se arata intr-un comunicat al agentiei de evaluare financiara.

  • Fitch confirma ratingurile Romaniei la "BBB minus", cu perspectiva stabila

    Fitch Ratings a confirmat vineri ratingurile pentru datoriile pe termen lung in valuta si moneda locala ale Romaniei la "BBB minus", perspectiva asociata pentru ambele calificative fiind stabila, se arata intr-un comunicat al agentiei de evaluare financiara.

  • Societe Generale va plati in SUA o amenda de 50 de milioane de dolari

    Departamentul Justitiei din SUA a anuntat vineri ca banca franceza Societe Generale a acceptat sa plateasca o amenda civila de 50 de milioane de dolari pentru a pune capat anchetei demarate de autoritatile americane, ce vizeaza vanzarea de titluri de valoare garantate cu credite ipotecare (MBS) inaintea crizei financiare, transmite Reuters.