Arhiva » Martie 2014 » 03 Martie 2014

Toate stirile publicate in data de 03 Martie 2014 | 9 de inregistrari

  • Vitas Romania sustine expeditia EVEREST Summit 2014 a alpinistului Horia Colibasanu

    Vitas Institutie Financiara Nebancara, principala institutie de icrocreditare din vestul si centrul tarii, anunta sustinerea expeditiei pe Everest a lui Horia Colibasanu, antreprenor de succes si singurul alpinist roman care a urcat sase varfuri de peste 8.000 m, fara oxigen si fara ajutor suplimentar de la serpasi.

  • Marii producatori de gaze, afectati de liberalizarea rapida a preturilor

    Consiliul Investitorilor Romani (CIR), organ de reprezentare al Asociatiei Forumul Investitorilor Autohtoni (FIA), a atras atentia autoritatilor, in mod vehement, ca liberalizarea rapida a pretului la gazele naturale va avea un impact negativ asupra economiei romanesti. Totodata, CIR a reiterat acest lucru si in Memorandumul adresat Misiunii Comune FMI - CE - BM.

  • Studiu SAP: aproximativ 50% dintre companii adopta strategii de HR care implica utilizarea tehnologiilor software

    Potrivit unui nou studiu realizat de SuccessFactors, o companie a SAP AG (NYSE: SAP), principalul furnizor de solutii software pentru gestiunea resurselor umane (Human Capital Management - HCM) in cloud, si Economist Intelligence Unit (EIU), aproximativ 50% dintre companiile private adopta strategii de HR care implica utilizarea tehnologiilor software.

  • Ce cadouri vor oferi companiile pentru salariate de 8 Martie

    De 8 Martie, firmele din Romania ofera salariatelor diverse cadouri, mai mici sau mai mari, in functie de bugetele si posibilitatile fiecarei companii. Flori, dulciuri, cosmetice, produse proprii ale companiei - toate sunt considerate avantaje in natura si supuse impozitului pe venitul salarial.

  • Ce industrii vor utiliza frecvent aplicatiile mobile in viitorul apropiat

    Potrivit Interactive Intelligence Group Inc. (Nasdaq: ININ), furnizor global de solutii software si servicii dezvoltate pentru a imbunatati experienta clientilor, companiile din sectorul financiar, bancar si al asigurarilor comunica cu clientii prin intermediul aplicatiilor mobile mai des decat companiile din alte industrii, insa situatia se va schimba in cativa ani.

  • Ne intoarcem la Zidul Berlinului? Rusia, Ucraina si pietele de capital

    Escaladarea tensiunilor dintre Rusia si Ucraina peste week-end, coroborata cu o crestere agresiva a dobanzii la banca centrala, este doar o parte a povestii ruse, cu un indice PMI aflat sub pragul de 50.0 pentru a patra luna consecutiv.

  • Noi numere de telefon pentru call center-ul Euroins Romania

    Incepand de maine, 1 martie, clientii Euroins Romania pot apela call center-ul companiei la noile numere de telefon, 0319107 si 0319108. Programul conform caruia va functiona acest serviciu este de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 17:30.

  • BCR LEASING IFN - 6 luni CASCO gratuit si 3 luni de gratie

    BCR LEASING IFN lanseaza, in perioada 3 martie - 30 iunie 2014, o campanie de leasing pentru autoturisme si vehicule comerciale usoare, noi, sub 3,5 tone, prin care ofera clientilor CASCO gratuit timp de 6 luni, prin Omniasig, precum si primele 3 luni gratie la capital, la achizitionarea de vehicule comerciale usoare.

  • Banca Transilvania emite carduri contactless

    Banca Transilvania a inclus in oferta cardurile contactless, cu ajutorul carora platile de zi cu zi sunt mai rapide si mai comode. Cardurile de debit BT destinate persoanelor fizice, emise in varianta contactless, sunt urmatoarele: Visa Electron, Mastercard Mondo, Mastercard Direct si Mastercard Gold.