Arhiva » Martie 2021 » 04 Martie 2021

Toate stirile publicate in data de 04 Martie 2021 | 3 de inregistrari

  • Jucatorii din sectorul imobiliar comercial din Romania vor cauta sa incheie contracte pentru perioade mai scurte in viitor

    Studiul Deloitte România Comercial Real Estate 2021 a analizat percepția principalilor jucători de pe piața imobiliară în ceea ce privește pandemia dar și planurile de business ale dezvoltatorilor, proprietarilor și investitorilor din acest sector. Raportul final a fost întocmit pe baza răspunsurilor oferite de directori și membri ai consiliilor de administrație din acest domeniu iar rezultatele sunt de așteptat în contextul actual.

  • Comunicat BCR: Deschisi pentru business si pentru finantarea economiei

    Potrivit ultimului raport publicat de BCR care include rezultatele financiare pentru anul trecut, George, ecosistemul inteligent oferit de instituția bancară clienților săi a depășit cifra de 1 milion de utilizatori activi în anul 2020, o creștere de 43% față de anul precedent.

  • Opinie Deloitte: Transformarea digitala in resurse umane si salarizare – beneficii si provocari

    Activitatea economică din ultimul an a suferit transformări ireversibile dar de multe ori și benefice în contextul pandemiei de Covid-19. Incertitudinea generată de evoluția pandemiei dar și preocuparea din ce în ce mai mare a angajatorilor pentru sănătatea angajaților au făcut din munca de la distanță o soluție viabilă pentru multe companii. Rămân însă o serie de aspecte neclare în ceea ce privește salarizarea și resursele umane, aspecte care trebuie lămurite ținând cont de faptul că munca de la distanță tinde să devină o obișnuință.