Generali Asigurari vine cu noutati la asigurarea tip CASCO pentru autovehicule

Data publicarii: Astazi, 06-06-2007 | Finante-Banci

Incepand cu data de 18 iunie 2007, Generali Asigurari va implementa o noua varianta a asigurarii auto CASCO, care contine modificari semnificative, atat ca structura, cat si ca tarif, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Noul produs va incuraja conducatorii auto prudenti si responsabili. Reduceri substantiale de prima sunt prevazute in noul tarif pentru anumite marci si tipuri de autoturisme.

Polita CASCO se va emite cu o fransiza minima in sarcina Asiguratului. Cu toate acestea, reducerile de prima generate de noul tarif se vor dovedi substantiale, in concordanta directa cu nivelul fransizei. Practic, diferenta de prima generata de tarif in favoarea Asiguratului va acoperi valoarea fransizei in cazul inregistrarii unei singure daune pe parcursul anului de asigurare.

Mai mult, plata despagubirii in baza asigurarii CASCO-Generali se va face fara aplicarea fransizei in cazurile in care dauna se datoreaza in exclusivitate unor terte persoane, iar asiguratul CASCO-Generali are dreptul la primirea unei despagubiri in baza asigurarii obligatorii RCA incheiata de tertul vinovat.
De asemenea, la determinarea clasei de bonus-malus pentru reinnoirea politei in cauza nu se vor lua in considerare daunele de acest fel.

Alternative de asigurare:

CASCO Complet - include riscurile de Incendiu, Furt, Avarii Accidentale, Evenimente naturale si Evenimente socio-politice;
CASCO Economic - fara includerea in asigurare a avariilor accidentale;
CASCO Limitat - cu acoperirea exclusiva a daunelor totale.

Noul produs CASCO va oferi posibilitatea includerii - prin plata unor prime suplimentare - a unor clauze speciale precum:

Asistenta rutiera extinsa;
Autoturism la schimb;
Apa la motor;
Pierderea / furtul cheilor;
Accidente persoane transportate

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: