Finansbank a lansat contul de economii Avantaj

Data publicarii: 29-11-2006
Finansbank a lansat contul de economii AVANTAJ, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Contul de economii AVANTAJ este adresat persoanelor fizice, este disponibil in moneda nationala si in valuta si are o dobanda comparabila cu cea a unui depozit la termen, oferind in acelasi timp flexibilitate maxima in gestionarea economiilor: posesorii pot realiza operatiuni de depunere numerar, incasari intra si interbancare, transferuri si respectiv retrageri de fonduri.

Contul de economii AVANTAJ ofera beneficiile unei dobanzi sporite, cu conditia  mentinerii in cont a unei sume minime stabilite pentru fiecare valuta in parte:

-500 lei pentru contul de economii in moneda nationala;
-200 EUR/USD pentru conturile de economii in euro sau dolari.    

Dobanda se calculeaza la soldul zilnic, dar  se inregistreaza in contul de economii lunar, la inceputul fiecarei luni calendaristice peste soldul existent. Dobanda acordata de Finansbank difera pe transe valorice, putand ajunge pana la 7% pentru depuneri de peste 5,000 lei , pana la 4% pentru depuneri de peste 2,000 euro, respectiv 3.75% pentru depuneri de peste 2,000 dolari.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: