Salariul primarului general al Bucurestiului este de 6.245 lei
Data publicarii: 12-05-2007 | HR/CariereCel mai mic salariu din Primaria Capitalei, de 461 de lei, este cel al unui angajat fara studii superioare (portar, pompier, telefonist, paznic sau curier), iar cel mai mare, de 6.245 de lei, cel al primarului general, potrivit Regulamentului de Organizare si Functionare (ROF) al Municipalitatii.
Potrivit Regulamentulului de Functionare si Organizare al Primariei Capitalei (ROF) adoptat, joi, de consilierii municipali, portarii, bufetierii, pompierii, paznicii, telefonistii si curierii sunt cei care au cel mai ic salariu din primarie, in timp ce primarul general, care are insa studii superioare, castiga de aproape 14 ori mai mult.
In top, dupa primarul general, se mai afla viceprimarii Capitalei, cu cate 5.212 de lei, directorii executivi de la directii, sefii de servicii, cat si o parte a consilierilor si a inspectorilor superiori, cu 2.933 de lei.
Primaria Capitalei, are, in momentul de fata 1.619 angajati.
Primarul general al Capitalei anunta, la inceputul anului, ca, prin adoptarea ROF si a organigramei de functionare, Primaria Capitalei va intra intr-un proces de restructurare, prin care se urmareste "eficientizarea serviciilor si crearea unei cat mai bune structuri de functionare".
In opinia lui Videanu, pentru ca "Primaria Municipiului Bucuresti sa ajunga la performanta" vor fi introduse atat criterul de performanta, cat si criterii de motivare pentru angajati. "Cel care tine pasul cu primaria ramane, cel care nu, e liber sa plece, cei care nu vor raspunde cerintelor nu vor ramane sa lucreze la aceasta institutie ", explica Videanu. Evaluarea personalului va fi facuta atat de companii specializate, dar si de directia de specialitate din cadrul Municipalitatii.
Modul in care este organizata administratia va fi, de asemenea, schimbat, iar cel care va numi noii directori sau secretarul general va fi Adriean Videanu, insa cel care va lua decizia finala este Consiliul General al Municipiului Bucuresti.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Opinie Deloitte: UE interzice comertul cu produse obtinute din defrisari. Ce obligatii au importatorii si exportatorii?
- Revolut a ajuns la 4 milioane de clienți persoane fizice în România
- Deloitte Romania si Reff & Asociatii au asistat Nokian Tyres in obtinerea ajutorului de stat in valoare de 99,5 milioane de euro pentru noua fabrica de la Oradea
- Studiu Deloitte: cheltuielile cu inceperea anului scolar stagneaza in 2024
- Deloitte România a asistat dezvoltatorul imobiliar AFI Europe în achiziția clădirii Bucharest Financial Plaza
- Cushman & Wakefield Echinox: Cererea noua de spatii industriale si logistice in primul semestru, de două ori mai mare fata de suprafata livrata in aceeasi perioada
- Banca Transilvania: BT si Simona Halep continua parteneriatul
- Hidroelectrica aniversează 1 an de la listarea istorică din 2023 la Bursa de Valori București
- România: Decontul de TVA față în față cu Decontul precompletat de TVA: încă 6 luni la dispoziție pentru calibrarea RO e-TVA
- Mihai Kis este noul Director de Vânzări Distribuitori pentru Schneider Electric România, Moldova şi Armenia
- Revolut in 2023: venituri de peste 2,2 miliarde USD și un profit record de 545 milioane USD
- Modalități de îmbunătățire a rentabilității proprietăților comerciale prin amenajări mai rapide: nou studiu
- Hidroelectrica anunță atribuirea contractului pentru retehnologizarea Vidraru
- Hațegan Attorneys: Capacele de PET atașate obligatoriu sticlelor din 3 iulie, conform noii reguli UE
- Opinie Deloitte: Economia circulara in retail. De unde incepe schimbarea?