Ce faci cu 8 milioane euro?
Data publicarii: 20-08-2007 | LifestyleMarele Premiu al loteriei va schimba cu siguranta viata celui care va ghici cele 6 numere norocoase. Lumea este plina de oferte pentru cei bogati, indiferent daca averea a fost facuta intr-o zi sau intr-o viata! Case de lux, vacante extravagante sau de ce nu, cea mai scumpa masina din lume, sunt la numai un pas, daca ai banii necesari.
Ce-i de facut cu opt milioane de euro? Greu de luat o decizie. Sigur ca va ganditi la o casa superba, la o calatorie exotica poate la masina pe care ati visat-o. Puteti insa sa investiti in propriul viitor, in educatie, sau de ce nu, puteti dona banii unor cauze caritabile!
Daca vreti sa dati o petrecere dupa aflarea vestii ca ati ghicit cele sase numere ale Loteriei puteti cumpara 50 de sticle din cea mai scumpa sampanie, Chateau Lafite din 1787! Din pacate insa, nimeni nu mai garanteaza calitatea licorii! Cu opt milioane de euro castigatorul marelui premiu isi poate lua opt automobile Bugatti Veyron, modelul cel mai scump din lume! Daca preferati masinile ieftine, de oras, puteti lua din Romania 1500 de autoturisme Daewoo Matiz, cu alte cuvinte ati putea schimba masina de doua ori pe luna, daca veti conduce 40 de ani!
Daca aveti spirit de aventura, va puteti lua un iaht sau doar inchiria unul. Cu 8 milioane castigatorul premiului Loto poate sa inchirieze yahtul Annaliesse pentru 3 luni de zile. Pentru o saptamana, pretul de inchiriere in euro este de peste 660 de mii de euro si de 94 de mii de euro pe zi.
Astfel, pentru trei luni de zile castigatorul se va bucura de propria sala de cinema, de un business center, de o pista pe care poate ateriza un elicopter.
Cu banii castigati de la Loteria Romana, puteti chiar deveni proprietarul unui yaht. Cel mai ieftin yaht, cu dotari clasice, poate fi achizitionat la pretul de 5,3 milioane euro. Daca optati pentru o investitie imobiliara, cu premiul loteriei va puteti cumpara cam opt camere in cea mai scumpa resedinta din lume, Updown Court, din Marea Britanie, care valoreaza 138 de milioane de euro si are nu mai putin de 103 camere!
Daca nu va grabiti sa cheltuiti banii, aveti sansa de a intra in clubul select al investitorilor privileigiati.
Private banking-ul este un sector in plina dezvoltare in Romania, iar la acest serviciu au acces cei cu lichiditati de cel putin 100 de mii de euro. Un cont in valoare de 8 milioane de euro iti asigura un bancher dedicat in exclusivitate. Pentru un client cu astfel de lichiditati se bat marile banci de investitii din Londra, Paris, New York, sau Tokyo. Pentru a fi siguri ca nu pierdeti banii castigati la loto, ar fi intelept sa investiti 25% din total in actiuni listate pe bursa bucuresteana si pe pietele internationale, 25 la suta in unitati de fond diversificate, 20% in obligatiuni, si 30 la suta in depozite bancare in lei si valuta.
Daca vreti sa va gestionati singur banii, aveti nevoie de un MBA, cel mai scump costa doar 125 de mii de euro si apartine celebrei universitati de la Harvard. Cu 8 milioane de euro puteti cumpara 64 de cursuri, daca va doriti sa stati atat nde mult pe bancile facultatii!
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Opinie Deloitte: UE interzice comertul cu produse obtinute din defrisari. Ce obligatii au importatorii si exportatorii?
- Revolut a ajuns la 4 milioane de clienți persoane fizice în România
- Deloitte Romania si Reff & Asociatii au asistat Nokian Tyres in obtinerea ajutorului de stat in valoare de 99,5 milioane de euro pentru noua fabrica de la Oradea
- Studiu Deloitte: cheltuielile cu inceperea anului scolar stagneaza in 2024
- Deloitte România a asistat dezvoltatorul imobiliar AFI Europe în achiziția clădirii Bucharest Financial Plaza
- Cushman & Wakefield Echinox: Cererea noua de spatii industriale si logistice in primul semestru, de două ori mai mare fata de suprafata livrata in aceeasi perioada
- Banca Transilvania: BT si Simona Halep continua parteneriatul
- Hidroelectrica aniversează 1 an de la listarea istorică din 2023 la Bursa de Valori București
- România: Decontul de TVA față în față cu Decontul precompletat de TVA: încă 6 luni la dispoziție pentru calibrarea RO e-TVA
- Mihai Kis este noul Director de Vânzări Distribuitori pentru Schneider Electric România, Moldova şi Armenia
- Revolut in 2023: venituri de peste 2,2 miliarde USD și un profit record de 545 milioane USD
- Modalități de îmbunătățire a rentabilității proprietăților comerciale prin amenajări mai rapide: nou studiu
- Hidroelectrica anunță atribuirea contractului pentru retehnologizarea Vidraru
- Hațegan Attorneys: Capacele de PET atașate obligatoriu sticlelor din 3 iulie, conform noii reguli UE
- Opinie Deloitte: Economia circulara in retail. De unde incepe schimbarea?