Cotidianul: Cele mai scumpe 10 telefoane mobile din lume
Data publicarii: 18-10-2007 | IT&CPreturile acestor bijuterii sint cuprinse intre 13.000 si 1,3 milioane de dolari, noteaza Cotidianul. Cel mai scump telefon din lume, GoldVish LeMillion, potrivit Guinness (unicul motiv pentru care se afla pe primul loc, fata de Crypto, care are acelasi pret), este facut din aur alb de 18 carate si incrustat cu diamante care insumeaza 120 de carate. Aparatul a fost lansat anul trecut, la Tirgul milionarilor din Moscova, si este creatia designerului Emmanuel Gueit. Costa nu mai putin de 1,3 milioane de dolari.
GoldVish LeMillion
Diamond Crypto Smartphone- 1,3 milioane de dolari
Diamond Crypto Smartphone ar fi trebuit sa se afle pe aceeasi pozitie cu cistigatorul acestui clasament. Telefonul are o carcasa din platina, acoperita cu 50 de diamante, din care zece sint diamante albastre, foarte rare.
Cobra - Vertu - 310.000 de dolari
Cobra are pe carcasa doua diamante taiate fiecare de doua carate, un diamant rotund, de un carat, doi ochi de smarald si 439 de rubine care totalizeaza 21 de carate. Modelul Cobra a fost inspirat de bijutierul parizian din secolul 19 Frederic Boucheron. Doar opt bucati exista in intreaga lume.
Sony Ericsson Black Diamond - 300.000 de dolari
Fata de celelalte telefoane din aceasta lista, care sint mai mult bijuterii, Sony Ericsson Black Diamond este si un telefon mobil interesant. Aparatul are un procesor Intel Xscale de 400 Mhz, camera digitala de 4 megapixeli, touch screen si se poate conecta la Internet prin WiFi. Au fost fabricate doar cinci bucati.
Vertu Diamond - 88.000 de dolari
Telefonul este facut in intregime din platina si este incrustat cu diamante. Au fost fabricate doar 200 de astfel de aparate.
Vertu Signature - 81.000 de dolari
Cine are rabdare sa numere va descoperi ca pe carcasa acestui telefon facut din aur sint incrustate 934 de diamante, la care se adauga cele inca 48 de pe tastatura.
Motorola SLVR L7 cu diamante - 75.000 de dolari
Acest telefon arata la fel ca orice alt Motorola SLVR L7, singura diferenta fiind cele 260 de diamante incrustate in carcasa sa.
Samsung SPH-E3200 incrustat cu diamante - 54.000 de dolari
Acest model a fost creat de Choi Moon-Young, care l-a incrustat cu nu mai putin de 240 de diamante.
Motorola V220 editie speciala - 51.800 de dolari
Acest model de Motorola poarta semnatura designerului austriac Peter Aloisson, care a luat un telefon standard, l-a incrustat cu 1.200 de diamante si i-a montat o tastatura din aur de 18 carate.
Gresso Black Aura Collection - 13.000 de dolari
Telefoanele fabricate de Gresso au carcasa facuta din lemn negru african, vechi de 200 de ani. Cel mai scump aparat din serie are fata din aur de 18 carate.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani
- Stefanini Group îl numește pe Farlei Kothe în funcția de CEO pentru America de Nord, EMEA și APAC
- Punct de vedere EY România: Utilizarea Inteligenței Artificiale de către autoritățile fiscale: avantaje, riscuri și provocări
- OMV Petrom finalizează tranzacția cu Jantzen Renewables pentru achiziționarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice