Raiffeisen Bank a lansat contul de economii pentru IMM

Data publicarii: 02-02-2009 | Finante-Banci

Raiffeisen Bank a lansat contul de economii "Acces Plus IMM", destinat companiilor cu cifra de afaceri pana la echivalentul a 5 milioane de euro si Persoanelor Fizice Autorizate (PFA), se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Produsul ofera posibilitatea obtinerii unor niveluri de dobanda comparabile cu cele pentru depozitele la termen, dar in acelasi timp, clientul are acces oricand la sumele economisite, fara pierderea dobanzii acumulate. 

Acces Plus IMM este disponibil atat in lei, cat si in euro, suma minima necesara pentru deschiderea contului fiind de 10.000 lei, respectiv 5.000 euro. Clientii beneficiaza de o rata a dobanzii diferentiata pe 4 transe valorice. Astfel, la contul in lei, rata dobanzii se situeaza in prezent intre 8% (pentru sume mai mici de 150.000 lei) si 11% (pentru sume peste de 1 milion lei), in timp ce la contul in euro, rata dobanzii variaza intre 2,5% (pentru sume mai mici de 40.000 euro) si 3% pentru sume peste 250.000 euro. 
 
Dobanda se calculeaza zilnic si se capitalizeaza lunar in contul Acces Plus IMM, incepand cu luna urmatoare deschiderii contului. 

Structura transe valorice si dobanzi:

Pentru sumele cuprinse intre 0 - 9.999,99 RON se aplica dobanda la vedere.

Pentru sumele cuprinse intre 0 - 4.999,99 EUR se aplica dobanda la vedere.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: