Kiwi Finance a lansat servicii de consultanta juridica pentru companii

Data publicarii: 30-03-2009 | Finante-Banci

Kiwi Finance, societate ce activeaza pe piata de brokeraj bancar din Romania, a introdus in portofoliul de servicii oferite, doua noi linii de business, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Este vorba de doua departamente specializate in consultanta pentru finantarile acordate corporatiile si intreprinderile mici si mijlocii, si respectiv, consultanta juridica. 

"Introducerea a doua noi servicii vine pe fondul unei cereri reale in piata din partea companiilor - corporatii sau IMM-uri, interesate sa acceseze finantari - prin credite bancare, leasing, fonduri europene sau cofinantari. In primul an de functionare, ne asteptam ca cele doua noi departamente sa contribuie cu 15% la cifra de afaceri totala", a declarat Anca Bidian, CEO Kiwi Finance.

Conducerea departamentului specializat in oferirea de servicii de consultanta pentru companii este asigurata de Anamaria Rotar si se va ocupa de furnizarea de solutii de finantare atat pe termen scurt - credite pentru capital de lucru, linii de finantare - cat si credite de investitii pe termen lung, sau finantarea de echipamente prin leasing sau credite bancare.

Traian Stancu va raspunde de activitatea departamentului ce va furniza servicii de consultanta juridica, cu focus pe consultanta aferenta contractelor de credit in derulare, consilierea persoanelor care au incheiat/urmeaza sa incheie  antecontracte de vanzare cumparare cu dezvoltatorii si pentru contractarea si garantarea unor noi credite.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: