Banca Transilvania scade din nou dobanzile la depozite in lei si euro
Data publicarii: 11-04-2009 | Finante-BanciBanca Transilvania a coborat pentru a doua oara in luna aprilie dobanzile la majoritatea depozitelor, atat la cele in lei, cat si la cele in euro, in medie cu 0,25 puncte procentuale, potrivit unui comunicat transmis vineri de banca.
Astfel, in cazul depozitelor in lei, noile dobanzi se situeaza intre 13% si 13,50% pe an, in functie de tipul depozitului si de scadenta.
In cazul depozitului Contul de Economii, dobanzile anuale s-au modificat si se plaseaza in intervalul 12,50% si 14%, in functie de suma economisita.
Totodata, Banca Transilvania a coborat dobanda pentru depozitul Anotimpuri de la 13,50% la 13,25% pe an, pentru depozitul 210 zile de la 13,75% la 13,50%, pentru depozitul pe 18 luni de la 12% la 11,75%, iar pentru cel pe 24 de luni de la 11,5% la 11,25% pe an, se arata in comunicatul bancii.
La depozitul Kid Cont in lei, Banca Transilvania practica o dobanda de 13,25% pe an, iar pentru acelasi depozit constituit in euro, banca plateste o dobanda de 5,5% pe an.
Dobanda aferenta depozitului in euro pe 18 luni, cu suma minima de constituire de 3.000 de euro, este de 6% pe an, iar pentru depozitul in euro pe 77 de zile banca plateste o dobanda de 6,5% pe an.
Banca Transilvania a coborat si dobanzile practicate la depozitele clasice in euro, dobanzile anuale situandu-se in prezent intre 5,30% si 6% pe an, in functie de scadenta depozitului, in timp ce pentru depozitul revolving in euro banca practica o dobanda de 5,25% pe an, indiferent daca e pe 9 sau 12 luni.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani
- Stefanini Group îl numește pe Farlei Kothe în funcția de CEO pentru America de Nord, EMEA și APAC
- Punct de vedere EY România: Utilizarea Inteligenței Artificiale de către autoritățile fiscale: avantaje, riscuri și provocări
- OMV Petrom finalizează tranzacția cu Jantzen Renewables pentru achiziționarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Libra Internet Bank finanțează cu 7,5 milioane de euro construcția unui parc fotovoltaic de 23,1 MW în Teleorman