Noi functionalitati si continut imbogatit pentru aplicatiile Vodafone

Data publicarii: 16-04-2013 | IT&C

  • Vodafone Cloud si Protect sunt disponibile utilizatorilor in versiunile premium, cu acces la functionalitati suplimentare
  • Zonga powered by Vodafone a ajuns la 100.000 de utilizatori inregistrati si 800.000 de ascultari lunare de melodii
  • Auto.ro permite de acum plata rovinietei direct din aplicatie si include un calculator pentru timbrul de mediu
  • SeeNow isi imbogateste grila cu noi programe TV si lanseaza o serie de abonamente speciale
  • Noua versiune Salvamont pentru Android aduce notificari si mai mult continut pe ecranul smartphone-ului

Aplicatiile pentru mobil dezvoltate si sustinute de Vodafone Romania au, de astazi, mai multe functionalitati noi si un continut imbogatit, pentru un plus de utilitate si divertisment pentru utilizatorii de smartphone-uri.

Utilizatorii serviciilor Vodafone de date mobile pot opta de acum pentru Vodafone Cloud, pentru stocarea fisierelor personale in siguranta, online, si accesarea lor de oriunde, atat gratuit, promotional, pentru un spatiu de stocare de 5GB, cat si premium, la un tarif de 1 Euro pentru 15GB, 1,5 Euro pentru 25GB si 3 Euro pentru 50GB. In acelasi timp, Vodafone Cloud este disponibila gratuit pentru utilizatorii ce opteaza pentru unul dintre noile abonamente RED.

Vodafone Protect, cu ajutorul careia smartphone-ul poate fie localizat si blocat de catre proprietar in cazul in care este pierdut sau furat, iar informatiile personale pot fi sterse de la distanta, este disponibila in versiunea premium, pentru doar 2 Euro/luna. In plus fata de versiunea gratuita, inclusa in abonamentele RED, aplicatia ofera functia de antivirus pentru a proteja atat informatiile din telefon, cat si navigarea pe internet, filtrare a apelurilor, SMS-urilor si MMS-urilor sau protectie impotriva aplicatiilor cu potential periculos.

Zonga powered by Vodafone, primul produs romanesc care ofera acces la un extins continut muzical, de pe computer si telefonul mobil, a ajuns la 100.000 de utilizatori inregistrati si a depasit 800.000 de ascultari lunare, aproape jumatate realizate direct prin telefonul mobil.

Aplicatia a primit recent update-uri atat pentru smartphone-urile Android cat si pentru iPhone, care aduc un accent sporit pe descoperirea de muzica noua, ajutand utilizatorii sa isi diversifice gama de artisti si albume preferate.

Soferii romani au acum posibilitatea sa achite rovinieta direct prin telefonul mobil si sa o primeasca prin SMS si e-mail in doar cateva minute, fara alte taxe sau comisioane suplimentare, prin intermediul aplicatiei Auto.ro powered by Vodafone.

Auto.ro a dezvoltat sectiunea gratuita "Rovinieta” in cadrul aplicatiei de mobil, in prezent singura facilitate din Romania care permite plata rovinietei direct din telefon, prin intermediul cardului bancar.

Mai mult, prin intermediul aceleiasi aplicatii, utilizatorii pot calcula in timp real suma aferenta timbrului de mediu, pe baza unor criterii precum capacitatea cilindrica, emisia de dioxid de carbon, norma de poluare, sau tipul de motorizare si vechimea autovehiculului. 

Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone, disponibila gratuit atat in versiunea pentru Android, cat si in versiunea pentru iOS, ofera utilizatorilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla. La un an de la lansare, aplicatia detine 150.000 de utilizatori si peste 1.500 de recenzii.

De la inceputul lunii, SeeNow a adaugat in lista un nou canal TV, Comedy Central Extra, cu un continut inedit si acces la titlurile Crank Yankers, South Park sau show-urile zilnice ale lui Jon Stewart.

 Aplicatia ofera utilizatorilor o structura noua de abonamente, ce acopera nevoile diversificate de divertisment:

- Abonament TV, cu acces la 55 de canale TV si o arhiva de emisiuni TV ce pot fi urmarite pe orice device, pentru 2 Euro/luna; 

- Abonament Avantaj, ce include Include filme artistice, documentare, , filme romanesti, show-uri de lifestlyle si filme indiene, cu peste 300 de titluri si noutati in fiecare luna, pentru 2 Euro/luna;

- Abonament Filmbox Live, cu acces la sapte canalele TV Filmbox si o  libarie de filme si seriale Filmbox Live, pentru 2,4 Euro/luna; 

- Bundles, ce ofera posibilitatea de a activa mai multe abonamente Seenow la un pret avantajos;

- Filme Premium, prin care se pot inchiria cele mai noi filme artistice de la Hollywood.

Aplicatia Salvamont vine, in versiunea pentru Android, cu mai multe noutati pentru utilizatori: noul serviciu de notificari aduce informatiile de interes national sau noutatile despre aplicatie direct pe ecranul smartphone-ului, iar serviciul de localizare ofera de acum si cabanele situate pe o raza de 10 kilometri. Astfel, chiar si in conditii de vizibilitate redusa, utilizatorii pot ajunge la o cabana apropiata, cu ajutorul smartphone-ului. 

Mai mult, odata accesata pictograma unei cabane, prin aplicatie, pe ecran vor aparea toate informatiile disponibile despre aceasta, precum si posibilitatea de a suna direct la receptie.  

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 403 de milioane de clienti, la 31 decembrie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: