Preparate traditionale romanesti si sculpturi culinare la GastroPan 2018
Data publicarii: 13-01-2018 | EconomieCei mai talentati bucatari din România se întrec la categoriile sectiunii gastronomie a concursurilor GastroPan, care se vor desfasura, în perioada 19-22 aprilie 2018, la Târgu Mures, în cadrul celei de-a X-a editii a Expozitiei Internationale GastroPan.
Potrivit organizatorilor, sectiunea Gastronomie a concursurilor GastroPan cuprinde doua categorii: Platouri culinare reci (în care se poate concura individual sau în echipa) si Sculptura în legume si fructe. În cadrul primei categorii, concurentii vor avea sarcina de a pregati un platou festiv, un preparat traditional românesc si un desert de restaurant, iar concurentii cu un spirit artistic mai dezvoltat îsi pot întrece talentele la categoria Sculptura în legume si fructe, unde vor trebuie sa prezinta o piesa cu tematica 'Timpul' .
Bucatarii români interesati sunt asteptati sa concureze pentru premiile anului, termenul limita pentru înscriere fiind 15 martie 2018.
GastroPan este cel mai important eveniment de afaceri autohton dedicat industriei de panificatie, cofetarie si HoReCa si va avea loc la Complexul Expo Imperial Inn din Târgu Mures.
Juriul care numeste câstigatorii concursurilor GastroPan este format din experti de talie mondiala, câstigatori ai concursurilor si olimpiadelor celor mai însemnate din lume.
Lucrarile expuse urmeaza o tematica propusa de asociatiile de specialitate din România si de specialistii premiati la concursurile internationale, oferind o perspectiva asupra a ceea ce înseamna cu adevarat talentul, experienta si expertiza.
Cea de-a zecea editie a GastroPan este o expozitie tip B2B, care va aduce împreuna sute de furnizori din întreaga lume si zeci de mii de vizitatori - antreprenori, manageri, specialisti din domeniile vizate de expozitie: brutarie, patiserie, morarit, cofetarie, ciocolaterie, gelaterie, alimentatie publica, cafea, gastronomie si HoReCa.
Sursa: Agerpress
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Studiu Black Friday: Românii sunt pregătiți să profite de oferte, dar trebuie să fie atenți și la tentativele de fraudă
- EY Law România: Prima înregistrare din oficiu a unui sediu permanent din industria farmaceutică anulată definitiv de instanța de judecată
- Sondaj eJobs: 7 din 10 români trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Problemele financiare și cele legate de job îi apasă cel mai mult
- EY România - Sistemul garanție-returnare a apărut din necesitatea identificării unor soluții de optimizare a gestionării ambalajelor primare nereutilizabile
- EY a asistat MidEuropa în vânzarea lanțului de supermarketuri Profi către Ahold Delhaize
- Studiu EY: Piața globală a ofertelor publice inițiale: apetitul investitorilor se mută de la creștere la valoare, pe fondul unei lichidități mai restrânse
- 21.000 de joburi noi au fost scoase în piață de start-up-uri și companiile mici, cu cel mult 50 de angajați, în această toamnă
- Opinie Deloitte: Directiva europeana privind impozitul minim pe profit - o schimbare majora in fiscalitatea internationala si impactul sau in Romania
- Opinie Deloitte: Facturarea electronica generalizata, la un pas de implementare. Cand dispare factura pe hartie?
- Studiu EY: Scade încrederea liderilor din domeniul securității cibernetice în sistemele de apărare ale organizației, iar costurile cresc
- Impactul IRCC după creşterea de 0,02% în ratele creditelor
- EY România: România se aliniază legislației europene și raportările bancare pentru persoanele fizice cu venituri mari au devenit realitate
- Sondaj eJobs: 4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu. La fel de mulți cred că o discuție cu managerul pe acest subiect le-ar putea aduce o majorare de maximum 10%
- Studiu EY: Salarizarea, bunăstarea și flexibilitatea atrag tensiuni la locul de muncă și mai mult de o treime dintre angajați sunt susceptibili să demisioneze
- Cushman & Wakefield Echinox, piata investitiilor imobiliare: Numarul proprietatilor vandute a crescut in S1 2023, insa valoarea medie a unei tranzactii s-a redus la jumatate