Deloitte Romania numeste doi noi directori in cadrul departamentului Consultanta Financiara

Data publicarii: 25-09-2023 | HR/Cariere
Acest departament are peste 100 de angajați care lucrează împreună pentru a oferi servicii de asistență în obținerea de finanțare pe segmentul corporate, consultanță în tranzacțiile de fuziuni și achiziții, serviciu de investigare a fraudelor, de evaluare, modelare și de creare de valoare. Echipa acestui departament oferă de asemenea servicii de consultanță și în cazurile în care este necesară reorganizarea.

„Practica noastră de consultanță financiară a crescut semnificativ în ultimii ani, iar contribuția unor profesioniști dedicați, precum Dragoș și Mihail, a fost esențială pentru acest parcurs. Experții noștri în corporate finance au fost implicați în proiecte diverse și importante, inclusiv în unele dintre cele mai mari și complexe fuziuni și achiziții și finanțări de pe piață, în timp ce echipa specializată în investigarea fraudelor este lider pe piața locală datorită expertizei sale, cu ajutorul căreia care oferă soluții valoroase și inovatoare nu doar clienților din România, ci și celor din alte țări europene. Felicitări colegilor mei pentru această promovare, pe care o merită pe deplin”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Dragoș Cruceru a preluat conducerea echipei de Corporate Finance. Lucrează pentru Deloitte din anul 2010 și beneficiază de peste 20 de ani de experiență în oferirea de consultanță în finanțări. A coordonat cu succes o serie de tranzacții de fuziuni și achiziții lucrând fie de partea vânzătorului, fie a cumpărătorului, în proiecte care au implicat antreprenori, companii private, multinaționale, fonduri de investiții private și instituții guvernamentale. Una dintre tranzacțiile recente la care a lucrat este achiziția Twispay de către Elrond Network.

La rândul său, Mihail Bucheru face parte din echipa Deloitte România încă din anul 2018, fiind angajat în cadrul departamentului de investigare a fraudelor. Are peste zece ani de experiență în investigații de acest gen, prevenirea și combaterea corupției, dar și litigii unde a lucrat cu companii active în sectoarele energie și utilități, petrol și gaze și auto. A gestionat peste 50 de proiecte de specialitate în România și în regiunea Europei Centrale, asistând companii în situații de criză, contribuind la protejarea organizațiilor prin reducerea riscului general de fraudă și la creșterea gradului de conștientizare asupra riscurilor specifice. Mihail este expert certificat în detectarea fraudelor și a absolvit recent un program de EMBA la Universitatea Maastricht.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: